Parador Classic 1050 Emory Eiken 1371350

Parador Classis natuurlijke uitstraling

Bij Parador Classic Emory Eiken heeft een ruime keuze uit houtdecors. Deze decors zijn perfect geïmiteerd van echt hout. Hierdoor krijgt het laminaat een uitstraling van een echte houten vloer. Hij is tijdloos en stijlvol waardoor de vloeren van deze collectie in scheepsvloer- of landhuisvloer uitstraling, perfect te combineren zijn met zowel klassiek als modern interieur.

Parador Classic onderhoudsvrij

De vloeren van Parador Classic hebben weinig onderhoud nodig. U hoeft geen uren lang te besteden aan onderhoud van uw vloer want dat is met een vloer van Parador Classic niet nodig. Hij heeft geen speciale behandeling nodig en is hij gemakkelijk schoon te houden met een stofzuiger of dweil. Ook is het laminaat van Parador Classic antistatisch. De vloer is ook nog eens eenvoudig te installeren waardoor u geen professional nodig heeft, en het gemakkelijk zelf kan leggen.

Parador classic garantie

Het Parador Classic 1050 Emory Eiken laminaat is 8 mm dik. Het laminaat is in elke ruimte te leggen en gaat erg lang mee. U heeft ook nog eens een garantie van 20 jaar op uw vloer. Op die manier kan u extra lang genieten van uw Parador Classic 1050 Emory Eiken vloer.