Parador Classic 1050 Esdoorn V4 1371309

Parador Classic uitstraling

Laminaat is een van de meest bekende vloerbedekking van dit moment. En dat is ook niet gek, want laminaat is praktisch, onderhoudsvriendelijk en het past in elk interieur. U heeft keuze uit verschillende decors zodat u de vloer geheel naar wens kunt verkrijgen. Het laminaat van Parador Classic is haast niet te onderscheiden van echt hout. Het Parador Classic 1050 Esdoorn V4  laminaat heeft een tijdloze uitstraling. Of u nou van klassiek houd of van modern, het is in elk interieur te combineren. Deze vloer is antistatisch en beschikt ook over een V- groef aan elke zijde. Zo wordt er een plank effect gecreëerd voor een extra natuurlijke uitstraling.

Parador Classic onderhoudsvrij

Ondanks het Parador Classic 1050 Esdoorn V4 laminaat de uitstraling van een echte houten vloer heeft, heeft het niet het onderhoud van een echte houten vloer nodig. Het laminaat van Parador Classic is namelijk zelfs onderhoudsvrij te noemen. Hij heeft geen speciale onderhoudsbehandeling nodig. Met regelmaat stofzuigen of dweilen is al voldoende om uw vloer zo lang mogelijk netjes te houden. Dat maakt het gemakkelijk te onderhouden en erg hygiënisch. Daarnaast zijn de vloeren van Parador Classic ook nog eens erg eenvoudig te leggen, waardoor u dit gemakkelijk zelf kan doen.

Parador Classic Duurzaam

Het Parador Classic 1050 Esdoorn V4 laminaat is erg duurzaam dankzij zijn gemakkelijke onderhoud en beschermende bovenlaag. Hij is ook nog eens gemakkelijk te leggen waardoor u dit eenvoudig zelf kan doen. Ook heeft u op deze vloer ook nog eens een garantieperiode van 20 jaar! Zo bent u zeker van een vloer die jarenlang mee gaat.