Parador Classic 1050 Essen Tropic 1371351

Parador Classic natuurgetrouw

Bij Parador Classic 1050 Essen Tropic heeft u een ruime keuze uit houtdecors. Deze zijn perfect nagemaakt van de natuur. Zo lijkt het laminaat van Parador Classic op een echte houten vloer. Dankzij de tijdloze en stijlvolle uitstraling zijn de vloeren van deze collectie in scheepsvloeruitzicht of landhuisvloeruitzicht goed te combineren met klassiek en modern interieur.

Parador Classic onderhoudsvrij

De vloeren van Parador Classic 1050 Essen Tropic vragen weinig van uw tijd. Ze zijn namelijk makkelijk te onderhouden en hebben geen speciale behandeling nodig. De vloer reinigen met een stofzuiger of dweil is al voldoende. Dat maakt het laminaat erg hygiënisch. Ook zijn de vloeren van Parador Classic antistatisch. Daarnaast zijn ze ook nog eens erg gemakkelijk zelf te leggen waardoor er geen professionele legger aan te pas hoeft te komen.

Parador Classic Garantie

Het laminaat van Parador Classic is 8 mm dik. Het is in elke ruimte te leggen en gaat lang mee. U heeft ook nog eens een garantie van 20 jaar op uw Parador Classic vloer. Zo kunt u jaren lang genieten van een mooie vloer.