Parador Classic 1050 Gebleekt V2 1371303

Parador Classic laminaat

Met een laminaatvloer van Parador Classic heeft u altijd een ruime keuze uit houtdecors. Deze decors zijn dankzij de goede techniek bijna niet te onderscheiden van een echte houten vloer. De Parador Classic 1050 Eiken Gebleekt V2 laminaat vloer heeft een natuurlijke, tijdloze uitstraling waardoor hij in elk interieur te combineren is. Houd u van een landelijke vloer, of liever een scheepsvloer uitstraling, met het laminaat van Parador Classic is alles mogelijk. Deze vloer beschikt ook over een V- groef aan de lange zijden, voor een extra luxe uitstraling.

Parador Classic onderhoudsvrij

Met het laminaatvan Parador Classic hoeft u zich geen zorgen te maken over het onderhoud. De Parador Classic 1050 Eiken Gebleekt V2 laminaat vloer is namelijk zeer gemakkelijk in de onderhoud. Hij heeft geen speciale behandelingen nodig en is gemakkelijk schoon te houden met een stof wisser of vochtige doek. Daarnaast is het laminaat ook antistatisch, wat statische elektriciteit voorkomt.

Parador Classic levensduur

Dankzij het gemakkelijke onderhoud en de harde toplaag is het laminaat van Parador Classic erg duurzaam. Het laminaat heeft een lange levensduur en daarnaast heeft u bij deze vloer ook nog eens een garantieperiode van 20 jaar. Zo bent u zeker van een mooie laminaatvloer die jaren lang mee gaat. Hij is 8 mm dik en in elke ruimte te leggen. Ze zijn geschikt voor zowel weinig belopen ruimten als wat intensiever belopen ruimten zoals de woonkamer. Ook is hij zeer gemakkelijk zelf te leggen wat de vloer ook nog eens gebruiksvriendelijk maakt.