Parador Classic 1050 Gekalkt V2 1371305

Parador Classic laminaat

Een Parador Classic laminaatvloer is onmisbaar in uw woning. Een laminaatvloer is namelijk helemaal van deze tijd en steeds meer mensen kiezen er voor. Laminaat kent vele voordelen en is simpelweg duurzaam, gemakkelijk en hygiënisch. Het Parador Classic 1050 Eiken Donker Gekalkt V2 laminaat is haast niet te onderscheiden van een echte houten vloer. Dit komt door de prachtige decors die perfect zijn nagemaakt van echt hout. U heeft een ruime keuze uit verschillende decors, waardoor er voor iedere wens wel een vloer bij zit. De Parador Classic laminaat vloer is te combineren in een klassiek, maar ook in een modern interieur. Ook beschikt deze laminaat soort over een V- groef aan de lange zijden voor een natuurlijke, luxe uitstraling.

Parador Classic onderhoudsvrij

Het Parador Classic 1050 Eiken Donker Gekalkt V2 is een laminaat vloer die erg gemakkelijk in de onderhoud is. Je zou hem vrijwel onderhoudsvrij kunnen noemen. Het is namelijk niet nodig om de vloer te onderhouden met speciale onderhoudsmiddelen, maar simpelweg afnemen met een vochtige doek of regelmatig stofzuigen is genoeg. Daarnaast is het laminaat ook antistatisch, zodat u geen last heeft van statische elektriciteit.

Parador Classic duurzaam

Het Parador Classic laminaat is geschikt voor elke ruimte. Hij is te leggen in zowel de slaapkamer als in de woonkamer. Het laminaat beschikt namelijk over een harde bovenlaag en is 8 mm dik. Dit maakt hem geschikt voor elke ruimte in uw woning. Ook is het erg gemakkelijk zelf te leggen en heeft u ook nog eens een garantieperiode van 20 jaar. Op die manier bent u gegarandeerd van een vloer waar u jarenlang van kan genieten!