Parador Classic 1050 Gekalkt V2 1371297

Parador Classic Laminaat

Met het laminaat van Parador Classic 1050 Eiken Gekalkt V2 heeft u een ruime keuze uit houtdecors. Dankzij de techniek van tegenwoordig kan laminaat de uitstraling van een echte houten vloer krijgen. Zo is het laminaat haast niet te onderscheiden van een hout. Hout geeft een warme en tijdloze uitstraling. Het laminaat is in elke stijl te combineren. Van klassiek tot modern en van een landelijke uitstraling tot een uitstraling van een echte scheepsvloer. Ook beschikt deze vloer over een V- groef aan de lange zijden. Zo creëer je ook nog eens een luxe uitstraling.

Parador Classic onderhoudsvrij

Het laminaat van Parador Classic is vrijwel onderhoudsvrij. Hij heeft namelijk erg weinig onderhoud nodig. Speciale onderhoudsbehandelingen, zoals bij een echte houten vloer, zijn niet nodig. De vloer is simpelweg schoon te houden met een stofzuiger of dweil. Als u de vloer regelmatig onderhoudt, bent u gegarandeerd van een lange levensduur. Daarnaast is Parador Classic 1050 Eiken Gekalkt V2 laminaat ook antistatisch. Zo hoeft u niet bang te zijn voor statische elektriciteit.

Parador Classic Levensduur

Dankzij het laminaat van wel 8 mm, is het in elke ruimte leggen. Geschikt voor zowel de slaapkamer als woonkamer. Ook heeft u nog eens een garantie van 20 jaar. U kunt dus extra lang genieten van een mooie vloer.