Parador Classic 1050 Gekalkt V4 1371326

Parador Classic laminaat

Een laminaatvloer is helemaal van deze tijd. Steeds meer mensen kiezen voor laminaat. Dit komt door de vele voordelen die de vloer kent, maar ook dankzij het design. Tegenwoordig is laminaat soms niet meer te onderscheiden van een echte houten vloer. Dit komt door de prachtige decors die perfect zijn nagemaakt van echt hout. U heeft een ruime keuze uit verschillende decors, waardoor er voor iedere wens wel een vloer bij zit. Een Parador Classic 1050 Eiken Donker Gekalkt V4 laminaatvloer kent al deze eigenschappen. Ook beschikt deze vloer over een V- groef aan alle zijden van de plank. Op die manier wordt er een luxe en natuurlijke uitstraling gecreëerd.

Parador Classic onderhoudsvrij

Het Parador Classic 1050 Eiken Donker Gekalkt V4 1371326 is een laminaatvloer die erg gemakkelijk in de onderhoud is. Hij is ook wel onderhoudsvrij te noemen. Deze vloer heeft namelijk geen speciale onderhoudsbehandelingen nodig en is simpelweg schoon te houden door regelmatig stof te zuigen of de vloer af te nemen met een vochtige doek. Op deze manie houd u het Parador Classic 1050 Eiken Donker Gekalkt V4 laminaat het langst mooi. Daarnaast is het laminaat ook antistatisch, waardoor u geen last heeft van statische elektriciteit.

Parador Classic duurzaam

Het Parador Classic 1050 Eiken Donker Gekalkt V4 laminaat is van goede kwaliteit. Hij is 8 mm dik en daarom ook geschikt voor intensief belopen ruimten. Zo is hij bijvoorbeeld te leggen in de gang, woonkamer, slaapkamer en de keuken. Ook is deze laminaatvloer erg gemakkelijk zelf te leggen en heeft u ook nog eens een garantieperiode van 20 jaar. Op die manier bent u gegarandeerd van een vloer waar u jarenlang van kan genieten!