Parador Classic 1050 Geolied V2 1371306

Parador Classic uitstraling

Bent u op zoek naar een mooie laminaat vloer met een prachtige uitstraling? Bij Parador Classic heeft u keuze uit verschillende houtdecors die bijna perfect zijn nagebootst van echt hout. Hierdoor lijken zij sprekend op een echte houten vloer, maar is stukken gemakkelijker te onderhouden. Ook beschikt deze vloer over een V-groef, zodat hij nog natuurlijker en chiquer oogt. De vloeren van Parador Classic zijn tijdloos en elegant. Hierdoor zijn ze te combineren in elk interieur, of het nou klassiek of modern is. Ook is het laminaatin landhuisstijl of een scheepsvloeruitstraling te verkrijgen.

Parador Classic onderhoudsvrij

De laminaatvloeren van Parador Classic zijn vrijwel onderhoudsvrij. Ze zijn namelijk zeer gemakkelijk schoon te houden en vlekken zijn gemakkelijk te verwijderen. Uw laminaat blijft het langst mooi als je hem regelmatig vrijmaakt van stof en af neemt met een vochtige doek. Het laminaat heeft geen speciale onderhoudsbehandelingen nodig. Sterker nog, overmatig gebruik van schoonmaak middelen kost een laminaat vloer zijn levensduur. Kortom, gemakkelijker onderhoud dan een Parador Classic laminaat zult u niet vinden! De vloeren van Parador Classic zijn ook antistatisch, zodat u geen last heeft van statische elektriciteit.

Parador Classic duurzaam

Het Parador laminaat Classic 1050 Eiken Oud Geolied V2 is een duurzaam laminaat. Dankzij het gemakkelijke onderhoud en de harde toplaag heeft deze laminaatvloer een lange levensduur. Hij is 8 mm dik, dus geschikt voor elke ruimte. U kunt hem daarom zowel in de slaap– als woonkamer leggen. Ook is hij zeer gemakkelijk te leggen, waardoor u dit eenvoudig zelf kunt doen. Daarnaast heeft u ook nog eens een garantieperiode van 20 jaar! Zo kunt u jarenlang genieten van een prachtige, warme Parador Classic laminaat vloer.