Parador Classic 1050 Geolied V4 1371328

Parador Classic uitstraling

Bent u op zoek naar een mooie laminaat vloer met een mooie natuurlijke uitstraling? De Parador Classic 1050 Eiken Oud Geolied V4 laminaat vloer lijkt sprekend op een echte houten vloer dankzij prachtige decors. U heeft keuze uit veel verschillende decors waardoor de vloeren van Parador Classic in elk interieur te combineren zijn. Deze laminaatvloer beschikt ook over een V- groef aan alle zijden voor een extra natuurlijke uitstraling.

Parador Classic onderhoudsvrij

De Parador Classic 1050 Eiken Oud Geolied V4 laminaatvloer is vrijwel onderhoudsvrij. Hij is namelijk zeer gemakkelijk schoon te houden en vlekken zijn makkelijk te verwijderen. Daarnaast heeft deze laminaatvloer geen speciale onderhoudsbehandelingen nodig. Uw laminaat blijft het langst mooi wanneer u deze regelmatig stofzuigt of afneemt met een vochtige doek. Oftewel, gemakkelijker onderhoud dan een Parador Classic laminaat zult u niet vinden! Het Parador Classic 1050 Eiken Oud Geolied V4 laminaat is ook antistatisch, waardoor u geen last heeft van statische elektriciteit.

Parador Classic duurzaam

Het Parador Classic 1050 Eiken Oud Geolied V4 laminaat is een duurzaam laminaat. Dankzij het gemakkelijke onderhoud en de harde toplaag heeft deze laminaatvloer een lange levensduur. Hij is 8 mm dik, waardoor hij geschikt is voor elke ruimte. Zo is hij onder andere te leggen in de gang, woonkamer, slaapkamer en keuken.. Ook is deze laminaatvloer zeer gemakkelijk te leggen, waardoor u dit eenvoudig zelf kunt doen. Daarnaast heeft u ook nog eens een garantieperiode van 20 jaar!