Parador Classic 1050 Geolied V4 1371329

Parador Classic laminaatvloer

Als u kiest voor aan Parador Classic 1050 Eiken Gerookt Wit Geolied V4 laminaatvloer , heeft u keuze uit verschillende houtdecors. Deze laminaatvloer is vrijwel niet te onderscheiden van een echte houten vloer. Dit komt door de prachtige decors die precies zijn nagemaakt van echt hout. Hout geeft een warme sfeer aan uw woning. Deze Parador Classic 1050 Eiken Gerookt Wit Geolied V4 tijdloze laminaatvloer is in elke stijl te combineren. Ook beschikt deze vloer ook over een V- groef aan alle zijden, voor een natuurlijke en luxe uitstraling.

Parador Classic onderhoudsvrij

Het Parador Classic 1050 Eiken Gerookt Wit Geolied V2 laminaatis erg gemakkelijk in onderhoud. Het heeft namelijk geen speciale onderhoudsbehandelingen nodig, en is simpelweg schoon te houden door regelmatig stof te zuigen of af te nemen met een vochtige doek. Veel gebruik van schoonmaakmiddelen is overbodig en kan de levensduur van uw laminaat verminderen. Dit komt doordat het overmatig gebruik van schoonmaakmiddelen de beschermlaag van de laminaatvloer aantast. Een gemakkelijker onderhoud dan de Parador Classic 1050 Eiken Gerookt Wit Geolied V4 laminaat vloer bestaat niet! Ook is het laminaat antistatisch, zodat u geen last heeft van statische elektriciteit.

Parador Classic duurzaam

Naast al deze voordelen kent het Parador Classic laminaat nog vele andere voordelen. Deze vloer is 8 mm dik en daardoor in elke ruimte te leggen. Hij heeft een lange levensduur en is ook te gebruiken in intensief belopen ruimten. Ook is hij zeer gemakkelijk te leggen, zodat u dat eenvoudig zelf kan doen. Daarnaast heeft u nog een garantieperiode van 20 jaar op de Parador Classic laminaat vloer! Zo kunt u gegarandeerd jarenlang genieten van uw prachtige, natuurlijke laminaatvloer.