Parador Classic 1050 Gerookt V2 1371299

Parador Classic design

Laminaat is helemaal van deze tijd. Tegenwoordig kiezen veel mensen voor laminaat en dat is ook niet zo gek. Laminaat is een vloer die makkelijk te onderhouden is en dankzij veel verschillende decors past het bij elk interieur. Tegenwoordig zijn laminaat vloeren vrijwel niet meer te onderscheiden van echte houten vloeren. De decors zijn perfect nagemaakt van echt hout. Daardoor zit er voor elke persoonlijke wens wel een laminaat vloer bij. Het is te combineren in zowel een klassiek als modern interieur. Of u nou van een landhuisuitstraling of van een scheepsvloeruitstraling houd, dankzij de vele keuze uit decors is het allemaal mogelijk met het laminaat van Parador Classic. Ook beschikt het Parador Classic 1050 Eiken Gerookt V2 laminaat over een V-groef. Deze geeft het laminaat een natuurlijke uitstraling.

Parador Classic onderhoudsvrij

Het Parador Classic 1050 Eiken Gerookt V2 1371299 laminaat is onderhoudsvrij. U heeft daardoor weinig werk aan het laminaat. Met regelmaat de vloer vrijhouden van stof en vuil is voldoende. Dankzij de V-groef gaat het vuil hier tussen zitten. Dit houd in dat het laminaat zelf minder snel slijt. Het is daardoor wel belangrijk dat u de V-groef goed schoon houd door af en toe te stofzuigen. U heeft natuurlijk niet voor niets voor  laminaat met een mooie V-groef gekozen! Ook is het laminaat antistatisch, waardoor u geen last heeft van statische elektriciteit.

Parador Classic duurzaam

Naast de bijzondere uitstraling en het weinig onderhoud dat u aan uw vloer heeft, bestaan er nog een aantal voordelen aan het Parador Classic 1050 Eiken Gerookt V2 laminaat. Het is namelijk in elke ruimte te gebruiken en erg gemakkelijk zelf te leggen. Daarnaast heeft u ook nog eens 20 jaar garantie op deze vloer! Zo bent u gegarandeerd van een vloer die jarenlang mee gaat.