Parador Classic 1050 Kopshout 1371353

Parador Classic laminaat

Tegenwoordig is laminaat soms echt niet meer te onderscheiden van echte houten vloeren. Bij Parador Classic is dat ook het geval. Hier heeft u keuze uit verschillende decors die perfect zijn nagemaakt van echt hout. Met het Parador Classic 1050 Kopshout Eiken Gekalkt laminaat lijkt het alsof u een echte houten vloer in uw woning heeft liggen. Het geeft een warme uitstraling en is met elk interieur te combineren. Wanneer u nou van een scheepsvloer uitstraling houdt of van een landelijke vloer, het is allemaal mogelijk met het laminaat van Parador Classic. Het is te combineren met elk interieur, van klassiek tot modern. Zo zit er voor iedereen wel een vloer bij.

Parador Classic hygiënisch

Wanneer u een vloer zoekt die weinig onderhoud nodig heeft, maakt u met Parador Classic een goede keuze. Deze vloer is namelijk bijna onderhoudsvrij. Slecht onderhouden met een stofzuiger of dweil is voldoende. Dat maakt de vloer erg hygiënisch. Deze vloer heeft ook geen speciale onderhoudsbehandeling nodig. Ook is het laminaat van Parador Classic antistatisch. Daarnaast is het erg gemakkelijk zelf te leggen.

Parador Classic Garantie

De vloeren van Parador Classic zijn 8 mm dik. Ze zijn te leggen in elke ruimte en daarnaast heeft u ook een garantie van 20 jaar. Op die manier kan u extra lang genieten van uw laminaat vloer.