Parador Classic 1050 Kopshout 1371354

Parador Classic laminaat

Met het laminaat van Parador Classic 1050 Kopshout Eiken Gerookt heeft u keuze uit verschillende houtdecors. Deze decors zijn bijna perfect nagemaakt van hout. Zo is het laminaat haast niet te onderscheiden van echt hout waardoor het lijkt alsof u een echte houten vloer in uw woning heeft liggen. Dit geeft de vloer een warme uitstraling. Het laminaat is in elk interieur te combineren, of het nu modern of klassiek is. Houd u meer van landelijk, of heeft u liever de uitstraling van een scheepsvloer, bij ons is het allemaal mogelijk.

Parador Classic onderhoudsvrij

Het laminaat van Parador Classic heeft erg weinig onderhoud nodig. Deze vloer is namelijk bijna onderhoudsvrij. Het enige wat u hoeft te doen om uw vloer netjes te houden, is regelmatig stofwissen. Ook is de vloer goed af te nemen met een dweil. Dit maakt de vloer erg hygiënisch. Het laminaat heeft geen speciale onderhoudsbehandeling nodig en is daarnaast ook nog eens antistatisch. Zo heeft u geen last van statische elektriciteit.

Parador Classic levensduur

Naast de mooie uitstraling en het gemakkelijke onderhoud van het Parador Classic laminaat heeft u ook nog eens 20 jaar garantie op deze vloeren. Zo bent u zeker van duurzaam laminaat die jarenlang mee gaat. Het laminaat is 8 mm dik en erg gemakkelijk om zelf te installeren.