Parador Classic 1050 Lichtgrijs V2 1371300

Parador Classic laminaat

Een mooie laminaat vloer is tegenwoordig niet meer weg te denken in het interieur. Of u nou van klassiek of modern houdt, met het laminaat van Parador Classic is het overal mee te combineren. Daarnaast heeft u eindeloos keuze uit verschillende decors. Op die manier kunt u een laminaat vloer volledig naar eigen wens verkrijgen. Dankzij de nieuwe technologie is het mogelijk om een laminaat vloer op een echte houten vloer te laten lijken. Ook beschikt het Parador Classic 1050 Eiken Lichtgrijs laminaat over een mooie V-groef voor een luxere uitstraling.

Parador Classic hygiënisch

Het laminaat van Parador Classic heeft weinig onderhoud nodig en is gemakkelijk te reinigen. Hierdoor vergt de vloer weinig van uw tijd. Het heeft namelijk geen speciale onderhoudsbehandelingen nodig, stofzuigen of dweilen is al voldoende om uw vloer zo lang mogelijk mooi te houden. Dit maakt de vloer erg hygiënisch. Het Parador Classic 1050 Eiken Lichtgrijs V2 laminaat is ook nog eens antistatisch zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over statische elektriciteit.

Parador Classic duurzaam

Naast de ruime keuze uit mooie decors en gemakkelijk onderhoud is deze vloer ook nog eens duurzaam. Hij is 8 mm dik en in elke ruimte te leggen, van leefruimte tot slaapkamer. Ook is hij eenvoudig zelf te leggen. Op deze vloer heeft u een garantie van 20 jaar. Zo kunt u zeker zijn van een vloer waar u jarenlang plezier aan kan beleven!