Parador Classic 1050 Merbau V4 1371319

Parador Classic uitstraling

Dankzij nieuwe technieken van tegenwoordig is het Parador Classic 1050 Merbau V4 laminaatnauwelijks te onderscheiden van een echte houten vloer. Zo heeft de vloer een natuurlijke, luxe en tijdloze uitstraling. De laminaatvloer van Parador Classic zijn in elk interieur te combineren. Van klassiek tot modern, ze passen in elke inrichting. Daarnaast heeft u met de Parador Classic 1050 Merbau V4 laminaatvloer een grote keuze uit verschillende decors. Zo zit er voor iedereen de perfecte vloer bij. Deze laminaat vloer beschikt over een V- groef aan alle zijden van de plank, voor een natuurlijkere uitstraling.

Parador Classic onderhoudsvrij

Ondanks de Parador Classic 1050 Merbau V4 laminaatvloer sprekend op een echte houten vloer lijkt, heeft hij niet het onderhoud van een houten vloer nodig. Sterker nog, hij is vrijwel geheel onderhoudsvrij. Deze laminaat vloer heeft namelijk geen speciale onderhoudsbehandelingen nodig en vergt weinig van uw tijd. Het laminaat onderhouden door regelmatig stof te zuigen of de vloer af te nemen met een vochtige doek, is genoeg. Op deze manier gaat uw prachtige laminaatvloer jarenlang mee. Daarnaast is het Parador Classic 1050 Merbau V4 laminaat antistatisch. Dit zorgt er voor dat u geen last heeft van statische elektriciteit.

Parador Classic garantie

De laminaatvloer van Parador Classic 1050 Merbau V4 is 8 mm dik. Dit maakt hem geschikt voor elke ruimte. Hij is daarom goed te leggen in onder andere de gang, slaapkamer, woonkamer en keuken. Hij is geschikt voor intensief belopen ruimten. Ook is de Parador Classic laminaatvloer erg gemakkelijk te leggen, waardoor u dit eenvoudig zelf kan doen. Op deze Parador Classic 1050 Merbau V4 laminaatvloer zit ook nog eens een garantieperiode van 20 jaar. Zo kunt u zeker zijn van een prachtige, natuurlijke laminaatvloer waar u jarenlang van kan genieten!