Parador Classic 1050 Noten Antiek 1371347

Parador Classis natuurlijke uitstraling

Parador laminaat Classic 1050 Noten Antiek biedt een ruime keuze uit houtdecors. Deze decors zijn bijna niet te onderscheiden van echt hout, waardoor het een natuurlijke uitstraling krijgt. De vloeren in deze collectie zijn te verkrijgen in scheepsvloer- of landhuisuitzicht, met zowel klassieke als moderne inrichtingsstijlen. De Parador Classic is een vloer met een tijdloze, natuurlijke en chique uitstraling.

Parador Classic onderhoudsvrij

Als u een vloer zoekt die weinig onderhoud nodig heeft, is Parador Classic de perfecte vloer. Deze vloer is namelijk gemakkelijk te onderhouden waardoor hij bijna onderhoudsvrij is. Het laminaat stofzuigen en afnemen is al voldoende en daarnaast heeft hij geen speciale behandeling nodig. Parador Classic laminaat is antistatisch. Ook is het laminaat erg gemakkelijk te installeren waardoor u dit gewoon zelf kan doen. Hierdoor heeft u geen professional nodig om hem voor u te komen leggen.

Parador classic garantie

De Parador Classic 1050 Noten Antiek laminaatvloer is 8 mm dik. De vloer kan gelegd worden in elke ruimte en daarnaast heeft u ook nog eens een garantie van 20 jaar. Zo bent u gegarandeerd van een kwalitatief goede vloer die erg lang mee zal gaan.