Parador Classic 1050 Pijnboom V2 1371302

 

Parador Classic laminaat

Laminaat is tegenwoordig onmisbaar in het interieur. Het is stijlvol en betaalbaar. Dankzij de nieuwste technieken kan een laminaatvloer zo gemaakt worden dat hij haast niet meer te onderscheiden is van een echte houten vloer. Het geeft een warme sfeer aan uw woning en daarnaast is het ook nog eens erg praktisch en duurzaam. Met een laminaat vloer van Parador Classic heeft u een ruime keuze uit decors. Zo kunt u uw vloer geheel naar eigen wens maken. Houd u van klassiek, of heeft u toch liever modern, met het laminaat van Parador Classic is alles mogelijk.  Ook beschikt de Parador Classic 1050 Pijnboom Zaagruw V2 laminaat vloer over een V- groef voor een mooie uitstraling. Daarnaast is deze vloer zaagruw wat zorgt voor een voelbare houtstructuur. Al deze technieken geven het laminaat een uitstraling van een echte houten vloer.

Parador Classic onderhoudsvriendelijk

Het Parador Classic 1050 Pijnboom Zaagruw V2 laminaat is erg onderhoudsvriendelijk doordat hij weinig onderhoud nodig heeft. Van speciale behandelingen is geen sprake, simpelweg stofvrij maken of afnemen met een vochtige doek is voldoende. Dankzij de harde toplaag van een Parador Classic laminaat vloer kan hij veel hebben. Zo is de vloer praktisch wanneer u kinderen of dieren in huis hebt. Hoge hakken zijn ook geen probleem en vlekken zijn gemakkelijk te verwijderen wat schrobben overbodig maakt.

Parador Classic duurzaamheid

Een Parador Classic vloer is erg duurzaam. Hij is in elke ruimte te leggen. Zo is hij te gebruiken in zowel de slaapkamer als in de woonkamer. Ze zijn 8 mm dik en daarnaast heeft u ook nog eens een garantie van 20 jaar! U bent gegarandeerd van een vloer waar u jarenlang plezier aan kunt beleven.