Parador Classic 1050 Pijnboom V4 1371321

Parador Classic laminaat

Laminaat is tegenwoordig onmisbaar in het interieur. Het is stijlvol en betaalbaar. Dankzij de nieuwste technieken kan een laminaatvloer zo gemaakt worden dat hij haast niet meer te onderscheiden is van een echte houten vloer. Het geeft een warme sfeer aan uw woning en daarnaast is het ook nog eens erg praktisch en duurzaam. Met een laminaat vloer van Parador Classic heeft u een ruime keuze uit decors. Zo kunt u uw vloer geheel naar eigen wens maken. Op die manier is de laminaatvloer in elk interieur te combineren.  Ook beschikt de Parador Classic 1050 Pijnboom Zaagruw V4 laminaatvloer over een V- groef aan alle zijden voor een extra natuurlijke uitstraling. Daarnaast is deze vloer zaagruw wat zorgt voor een voelbare houtstructuur. Al deze technieken geven het laminaat een uitstraling van een echte houten vloer.

Parador Classic onderhoudsvriendelijk

Het Parador Classic 1050 Pijnboom Zaagruw V4 laminaat is erg onderhoudsvriendelijk doordat hij weinig onderhoud nodig heeft. Deze vloer heeft geen speciale onderhoudsbehandelingen nodig, maar regelmatig stofzuigen of afnemen met een vochtige doek is voldoende. Dankzij de harde toplaag van het Parador Classic laminaat vloer kan hij veel hebben. Ook zijn vlekken hierdoor makkelijk te verwijderen

Parador Classic duurzaamheid

Een Parador Classic vloer is erg duurzaam. Hij is in elke ruimte te leggen, ook in intensief belopen ruimten. Zo is hij onder andere te gebruiken in de gang, slaapkamer, woonkamer en keuken. De vloer is 8 mm dik en daarnaast heeft u ook nog eens een garantie van 20 jaar! Zo bent u gegarandeerd van een vloer waar u jarenlang plezier aan kunt beleven.