Parador Classic 1050 Vergrijsd V2 1371304

Parador Classic laminaatvloer

Met een laminaatvloer van Parador Classic haalt u de natuur in huis. Het laminaat van Parador Classic heeft namelijk de uitstraling van een echte houten vloer, maar is veel voordeliger en gemakkelijker te onderhouden. Dankzij de ruime keuze uit verschillende decors zit er voor iedereen wel een vloer naar wens bij. Het Parador Classic 1050 Eiken Vergrijsd V2 laminaat heeft een tijdloze uitstraling waardoor hij in elk interieur te combineren is. Houd u van klassiek, of heeft u toch liever modern, met het laminaat van Parador Classic zijn er eindeloos veel mogelijkheden. Ook beschikt deze vloer over een V- groef aan de lange zijden, voor een luxe en natuurlijke uitstraling. Daarnaast is de Parador Classic laminaatvloer ook nog eens antistatisch.

Parador Classic onderhoudsvrij

Het Parador Classic 1050 Eiken Vergrijsd V2 laminaat is gemakkelijk schoon te houden. Dankzij de harde toplaag van de laminaatvloer zijn vlekken gemakkelijk te verwijderen. Uw laminaat blijft het langst mooi, als je hem simpelweg stofzuigt of afneemt met water. Er zijn geen speciale behandelingen nodig. Juist wanneer u overmatig schoonmaakmiddelen gaat gebruiken, beschadigd de beschermlaag van het laminaat waardoor de vloer minder lang mooi blijft. Uw vloer blijft dus het langst mooi, met het gemakkelijkste onderhoud!

Parador Classic duurzaam

Het Parador Classic 1050 Eiken Vergrijsd V2 is een duurzaam laminaat. Dankzij het gemakkelijke onderhoud en de harde toplaag heeft het laminaat een lange levensduur. Daarnaast krijgt u bij deze laminaatvloer ook nog eens een garantieperiode van 20 jaar! Zo bent u zeker van een vloer die jarenlang mee zal gaan. Ook is de vloer in elke ruimte te leggen. Hij is 8 mm dik dus geschikt voor zowel de slaap– als woonkamer. Deze vloer is ook erg gemakkelijk zelf te leggen.