Parador Classic 1050 Witte Olm V2 1371301

Parador Classic laminaat vloer

Een mooie vloer is van invloed op de sfeer in je huis. Laminaat is de trend van tegenwoordig, en steeds meer mensen kiezen er voor. Laminaat is praktisch en kent vele voordelen en daarnaast geeft het ook nog eens een mooie, warme uitstraling. Tegenwoordig is laminaat haast niet meer te onderscheiden van een echte houten vloer dankzij de prachtige decors. Bij Parador Classic heeft u een ruime keuze uit veel verschillende decors. Op die manier is er voor iedereen een vloer bij. Van klassiek tot modern, een Parador Classic vloer past in elk interieur. De Parador Classic 1050 Witte Olm V2 laminaat vloer beschikt over een mooie V- groef voor een chique uitstraling.

Parador Classic onderhoudsvriendelijk

Laminaat is praktisch, sterk en onderhoudsvriendelijk. Vlekken zijn gemakkelijk te verwijderen en qua onderhoud vergt een laminaat vloer weinig van uw tijd. Speciale onderhoudsbehandelingen, boenen of lakken is niet nodig met een Parador Classic laminaat vloer. Regelmatig stofzuigen of afnemen met een vochtige doek is voldoende. De Parador Classic 1050 Witte Olm laminaat vloer is ook nog eens antistatisch, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over statische elektriciteit.

Parador Classic duurzaam

Doordat het laminaat van Parador Classic beschikt over een harde toplaag, is het laminaat erg sterk. Dit maakt het duurzaam waardoor uw vloer langer mee gaat. Het laminaat van Parador Classic is 8 mm dik en in elke ruimte te leggen. Zo kunt u hem gebruiken in de slaapkamer, maar is hij ook goed te leggen in een intensievere belopen ruimte zoals de woonkamer. Daarnaast heeft u bij deze vloer een garantie van 20 jaar! Op die manier kunt u jaren lang genieten van een prachtige vloer.