Parador Classic 1050 Witte Olm V4 1371320

Parador Classic natuurlijke uitstraling

De Parador Classic 1050 Witte Olm V4 laminaat vloer is een prachtige vloer die sprekend op een echte houten vloer lijkt. Dit komt doordat deze collectie houtdecors biedt, die perfect zijn nagemaakt van echt hout. U heeft keuze uit verschillende decors. De Parador Classic 1050 Witte Olm V4 laminaatvloer is in elk interieur te combineren, ze passen in elke inrichting. Deze laminaatvloer beschikt ook over een V- groef aan alle zijden voor een extra natuurlijke en chique uitstraling. Ook is deze laminaatvloer antistatisch. Hierdoor heeft u geen last van statische elektriciteit.

Parador Classic kwaliteit

De planken uit deze serie zijn 8 mm dik. Dit maakt ze geschikt voor elke ruimte. Ook is de Parador Classic 1050 Witte Olm V4 vloer geschikt voor intensief belopen ruimten. Hij is daarom goed te leggen in de gang, slaapkamer, woonkamer en de keuken. Deze vloer heeft een gegarandeerd lange levensduur. Ook beschikt de Parador Classic 1050 Witte Olm V4 laminaatvloer over garantieperiode van 20 jaar.

Parador Classic onderhoudsvrij

Naast de mooie uitstraling en de goede kwaliteit van deze vloer beschikt hij ook nog over vele andere voordelen. Deze laminaatvloer is namelijk onderhoudsvrij. Hij heeft geen speciale onderhoudsbehandelingen nodig en is simpelweg te onderhouden door regelmatig stof te zuigen of af te nemen met een vochtige doek. Op deze manier kunt u het langst genieten van uw prachtige laminaatvloer. Daarnaast is de Parador Classic 1050 Witte Olm V4 laminaatvloer ook nog eens erg gemakkelijk te leggen. Hierdoor kunt u dat eenvoudig zelf doen.