Keihard de goedkoopste!

BeBo Voor Elk Budget!
BeBo: Voor Elk Budget! Bezoek onze showrooms in
Etten-Leur of Vriezenveen
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN VRIEZENVEEN & ETTEN-LEUR

Goedkoop laminaat laten leggen

U ziet het zelf niet helemaal zitten om uw laminaatvloer te leggen of u heeft er te weinig tijd voor, dan is er de mogelijkheid om dit door Bebo parket te laten doen. U maakt gebruik van het gemak en het wordt professioneel gelegd en u hoeft er zelf niet mee aan het werk, wat u wellicht veel tijd en geld scheelt.

Laminaat laten leggen met BRANCHE garantie en zekerheid

BRANCHE Bebo parket is namens de Bebo parket BRANCHE erkend. U weet zeker dat het laminaat leggen goed gebeurd door een BRANCHE erkend bedrijf en het resultaat is overtreffend. U heeft daardoor lange tijd veel plezier van uw vloer. Een professioneel bedrijf bekijkt iedere situatie apart en weet dan ook precies wat u nodig heeft om uw vloer er zo optimaal mogelijk en met het beste resultaat gelegd te krijgen. Maak vooraf vrijblijvend een afspraak in onze showroom om eens een kijkje te nemen naar uw nieuw te leggen vloer. Vergeet niet om een belangrijk detail te kiezen, namelijk de ondervloer. Iedere ondervloer is anders en er zijn verschillende ondervloeren verkrijgbaar. Natuurlijk is het afhankelijk van uw type woning. Graag helpen wij u bij het maken van uw beslissing en u uw eigen voorkeur. Ook hierbij helpen wij graag om tot een juiste keuze te komen voor de mogelijke profielen en de soorten bijpassende plinten. Tevens kunnen wij de ruimte opmeten voor de juiste oppervlakte en omtrek waar het laminaat moet komen te liggen.

Kosten van het laminaat leggen

Het hangt ervan af hoeveel vierkante meter laminaat gelegd moet worden in uw woning en wat er dan wordt gerekend als totaalprijs. Ook speelt het type, ondervloer en plint mee in de bebo prijs. U kunt de exacte kosten eenvoudig berekenen in onze Bebo offertemodule. U vult de exacte vierkante meters in en de gewenste plinten en ondervloer. Al nieuwsgierig geworden naar de prijs van uw laminaatvloer met alle toebehoren? Neem een kijkje op onze website van de Beboparket bij de legservice.

Laminaat laten leggen

Voorwaarden laminaat laten leggen. Vooraf moet er aan bepaalde voorwaarden worden voldaan voordat u uw nieuwe laminaatvloer kunt laten leggen.

  • Minimaal moet het laminaat 24-48uur acclimatiseren in de ruimte waar deze gelegd gaat worden.
  • De pakken laminaat moeten horizontaal gestapeld worden en de verpakking gesloten blijven.
  • De ruimte moet een luchtvochtigheid hebben van 45-65% en een temperatuur van 18-20C.
  • De ruimte dient droog leeg en schoon te zijn waar de laminaatvloer gelegd moet worden
  • Vooraf dienen oneffenheden in de ondergrond weggewerkt te worden.
  • Na het stucen in nieuwbouwhuizen moet de ruimte vooraf goed worden geventileerd en verwarmd om vochtproblemen te voorkomen.
  • Bouwplinten moeten worden verwijderd wanneer er gekozen is voor plaatsing van hoge plinten.
  • Aaneengesloten laminaat laten leggen kan tot een lengte van 8 a 10 meter worden gedaan. anders moet een delitatiestrip/profiel geplaatst worden.

Goedkoop laminaat laten leggen bij Bebo parket

Bebo parket biedt al een legservice vanaf € 14,90 pm2. Het laminaat wordt dan compleet geleverd en geplaatst incl. plinten en ondervloer. U kunt vrijblijvend een gratis staal opvragen bij onze showroom van onze leverancier in Zoeterwoude.

Goedkoop laminaat als binnenvloer is zeer populair

Laminaat in vrijwel onderhoudsvrij  en slijtvast en dus zeer geschikt als binnenvloer in uw woning. Door het decor van het gebruikte papier wordt de uitstraling van uw goedkope laminaat bepaald. Het is bijna niet te onderscheiden van een echte houten vloer en geeft een mooie sfeer. Een extra bewerking van het decor papier zorgt ervoor dat het oppervlakte een voelbare structuur krijgt en daardoor heel veel lijkt op echt hout.

Goedkoop laminaat laten leggen

U kunt met een goed geweten kiezen voor een goedkoop laminaat wanneer u voor deze keuze komt te staan in uw leven. Het goedkoop laminaat heeft zeker ook positieve voordelen zoals een stijlvol design, een hoog weerstandsvermogen, duurzaamheid en onderhoudsvriendelijk. De voordelen zijn ten opzichte van andere vloerbedekking duidelijk en is amper te vinden bij andere vloerbedekkingen.

Goedkoop laminaat van een prima kwaliteit

Vooral wordt de kwaliteit van een laminaatvloer bepaald door de HDF onderlaag en de toplaag. HDF plaat zorgt voor een optimale duurzaamheid van de laminaatvloer. Bebolaminaat heeft een breed assortiment en een goede kwaliteit goedkoop laminaat met een dikte vanaf 7mm en een gebruiksklasse van AC3-31 of zelfs hoger.

Ook goedkoop laminaat laten leggen?

Bezoek onze fabriek in Vriezenveen of neem contact op met één van onze medewerkers om alles door te spreken.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!