Milano vloeren

HELCOfloors heeft deze mooie vloer in de markt gezet zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de vloer. Zowel bij het gebruik van de lijm en bij de andere afwerkingsproducten is er alleen maar gelet op kwaliteit. De eiken toplaag van de lamelparket is zo verzaagd dat de tijd er geen invloed meer op heeft en u jarenlang onbezorgd van deze vloer kunt genieten. Ook de geselecteerde tussenlagen zijn zo verlijmd dat deze een stabiele ondergrond geven.

Milano vloeren onderhoud

In het hoofdstuk onderhoud leest u hoe je de vloeren het best kunt onderhouden. Ook garanderen we dat de vloeren spintvrij zijn ook al is de kwaliteit A of AB. Ook levert hacofloors de vloeren doorgaans binnen een paar dagen aan huis af. Afmetingen 15/4x189x1860mm, monolam met drie laags opbouw. Onafgewerkt Milano vloeren verkrijgbare selecties : A, AB, ABC, rustiek A én rustiek B met mooie grote knopen.

Soorten afwerkingen Milano vloeren

UV olie, natuurlijke olie alsook water gedragen supermatte vernis. We bewerkten sommige toplagen om er ouder uit te zien en gebruiken schuur-, borstel- en verouderingstechnieken.