Keihard de goedkoopste!

Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN ETTEN-LEUR & VRIEZENVEEN

Overige brede lamelparket vloerdelen

Onder ‘overige brede lamelparket vloeren worden samengestelde delen verstaan met in ieder geval een massieve houten toplaag lamelparket geschikt voor vloerverwarming. Daaronder kan het vloerdeel zijn opgebouwd uit andere houtproducten. Door het samengestelde karakter van de delen werkt de vloer minder dan een plankenvloer. De ‘overige brede vloerdelen’ leg je bij voorkeur zwevend op een tussenvloer (appartementen). Je kunt de delen ook verlijmen op nagelend leggen. De ‘overige brede vloerdelen’ betreffen specifieke producten bekijken.

Semi geprefabriceerd parket (zoals XL Floors of Lieverdink)

Semi geprefabriceerd parket is opgebouwd uit een hout laag en los of vast board (voorgelijmd) of uit een hout laag met spaanplaat en los of vast board (voorgelijmd). De lagen vormen panelen. De zichtzijde van het paneel moet scherpkantig, goed afgewerkt, gezaagd, geschaafd of geschuurd zijn. Daarnaast moet deze zijde voorzien zijn van minstens één laklaag, die gelijkmatig verdeeld moet zijn.

De lange kanten moeten haaks zijn en parallel gezaagd, geschaafd of gefreesd zijn. De panelen moeten haaks zijn. Als je semi geprefabriceerd parket verlijmt, moet je een speciale bijhorende lijm hanteren. Het vochtpercentage van het hout dient op het tijdstip van levering 8% te bedragen met een tolerantiemarge van 2%

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!