Parador parket

Echte houten vloeren verbeteren de kwaliteit en  uitstraling van woonruimtes op een duidelijke manier. Hout is natuurlijk materiaal en dat zorgt voor een levendige, warme en gezellige sfeer in iedere kamer. Dat is simpelweg de basis voor een smaakvolle kamer.
Een vloer zorgt voor de uitstaling van een kamer. Parket vloeren en massief houten vloeren van Parador zorgen voor veel mogelijkheden bij uw persoonlijke wensen. Bij Parador heeft u keuze uit bijzonder veel geselecteerde houtsoorten, verschillende plankformaten en legpatronen. Daarnaast heeft u ook keuze uit sorteringen en oppervlakte afwerkingen. Deze mogelijkheden zorgen er voor dat uw individuele stijl mogelijk kan worden gemaakt. U heeft keuze uit de collecties Basic, Classic en Trendtime. Of u nou van klassiek of modern houd, met de vloeren van Parador bent u zeker van een tijdloze vloer.

Parador Parket Basic

 

beschikt over een 2,5 mm deklaag en 11,5 mm plankdikte. Hierdoor is het een perfect instapassortiment voor het echthoutsegment. In deze collectie zijn traditionele houtsoorten te vinden in verschillende kleuren. Door de ruime keuze zijn er veel mogelijkheden voor ieders persoonlijke wensen.

Parador Parket Classic

heeft tijdloze klasse. Dankzij de natuurlijke en tijd onafhankelijke eigenschappen zijn de vloeren uit deze collectie geschikt voor levenslang gebruik. De vloeren zijn duurzaam en waterbestendig. De vloeren uit deze collectie zijn te combineren met een klassieke, maar ook moderne inrichting.

Parador Parket Trendtime

 

beschikt over veel edele houtsoorten en zijn verkrijgbaar in veel verschillende maten. In deze collectie vindt je geborstelde, gestructureerde en gezaagde oppervlakken, die de vloer een look geven alsof hij al jaren oud is. Op deze manier krijgt de vloer een authentieke, maar toch moderne en stijlvolle uitstraling. Parador parket

Parador parket

Parador parket