Keihard de goedkoopste!

BeBo Voor Elk Budget!
BeBo: Voor Elk Budget! Bezoek onze showrooms in
Etten-Leur of Vriezenveen
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN VRIEZENVEEN & ETTEN-LEUR

Duoplank parket

Wilt u weten wat een duoplank parket is? Een duoplank parket wordt ook vaak een lamelparket genoemd. Toch zitten er wel degelijk verschillen tussen deze twee vloeren. Een lamel parket is bijvoorbeeld geschikt voor vloerverwarming. Een duoplank parket daarentegen heeft een hogere warmteweerstand. U zal wellicht denken: een duoplank heeft maar twee lagen, dus zie zal wel dunner zijn. Het tegendeel is echter waar. Een duoplank heeft namelijk een dikkere toplaag. De totale dikte van de vloer is minimaal 20 mm. Het duoplank parket is hierdoor bijzonder duurzaam en ook geschikt voor commercieel gebruik.

De kenmerken van duoplank parket

Een duoplank parket bestaat uit planken die ongeveer 20 mm dik zijn. De toplaag (bestaande uit edel en hardhout) is al dikker dan een lamelparket. Onder de toplaag van een duoplank parket zit een meerlaags multiplex watervast verlijmd. Deze combinatie zorgt voor een planken parket dat nagenoeg niet meer werkt.

Het duoplank parket is verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en kan op verschillende manieren behandeld zijn. Daarnaast kunnen de vloeren al kant en klaar afgewerkt zijn. Deze vloeren kunnen zwevend gelegd worden maar je kunt de vloer ook volledig verlijmen. Door de sterke mes en groefverbinding is het leggen van deze vloer eventueel goed zelf te doen.

Welk duoplank parket is er te koop?

De bekendste duoplank vloer is de eiken parket vloer. De vloer wordt het meest als een planken vloer verkocht. Daarnaast zie je onder andere beuken of essen en als tropische hardhout bijvoorbeeld de houtsoorten afzelia en jatoba.

De voordelen van een duoplank parket

Bent u benieuwd naar de voordelen van een duoplank parket? Wij hebben de voordelen voor u op een rijtje gezet:

  • Zeer stabiel
  • Bijzonder sterk door de dikke toplaag
  • Ook geschikt voor commercieel gebruik
  • Vloer gaat een leven lang mee.
  • Geschikt voor zwevend leggen of volledig verlijming.
  • Trekt onder normale omstandigheden niet krom
  • Werk tot 80% minder dan massief parket
  • Goedkoper als een massieve hardhouten vloer van dezelfde dikte.

Ons assortiment duoplank parket

Omdat een duoplank parket een tijdloze vloer is die levenslang meegaat, wordt de vloer veel verkocht. Bij Bebo Parket vindt u verschillende duoplank vloeren, allemaal uit voorraad leverbaar. De meeste vloeren zijn voorzien van een eikenhout toplaag. We bieden select en rustieke parket vloeren aan. Zo is er voor elk interieur en smaak wel een mooie duoplank parketvloer te vinden.

Duoplank parket bestellen bij Bebo Parket

Wilt u meer weten over duoplank parket en daarnaast de vloeren in het echt komen bekijken? Kom dan naar de fabriek van Bebo Parket. Wanneer u vooraf informatie wenst neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Dat kan via de telefoon 0546-750238, per mail info@beboparket.nl of met de live chat via onze website www.beboparket.nl.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!