De duoplank van Bebo Parket is van hoogwaardig kwaliteitshout


Duoplank

Deze week houden we onze jaarlijkse fabrieksleegverkoop!

Voor kwaliteitsvloeren
Wilt u een stijlvolle vloer waar u lang van kunt genieten? Kies dan de duoplank van Bebo Parket. Wij zijn van een doorsnee houthandel uitgegroeid tot één van de grootste parketleveranciers in Nederland. In ons fabriek worden de duoplanken met de modernste apparatuur verwerkt.

Onbezorgd genieten
De duoplank ondergaat een intensieve bewerking die kwaliteit op het allerhoogste niveau garandeert. Deze vloer is ideaal bij een vloerverwarming. Duoplanken worden op een bijzondere manier aan elkaar verlijmd met een extra dikke toplaag van mooi eiken uit één stuk. Bebo Parket levert deze vloeren zowel onbehandeld als afgewerkt in olie of white wash. Een in olie afgewerkte duoplank geeft een warme uitstraling in huis, terwijl een washlaag de nerf van het hout duidelijk zichtbaar maakt.

Ook voor een eiken of grenen ondervloer
Het is handig om uw ondervloer te voorzien van folie die vochtwerend, dampwerend, geluidsdempend, en warmte isolerend is. Bebo Parket levert ook ondervloeren die aan deze voorwaarden voldoen. Op deze manier kunt u onbezorgd genieten van een stijlvolle vloer.

Maak voor meer informatie gebruik van het contactformulier.

Naam (verplicht)

Emailadres (verplicht)

Telefoon

Bericht (verplicht)