Keihard de goedkoopste!

Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN ETTEN-LEUR & VRIEZENVEEN

Frans eiken vloer: een duurzame vloer met een neutrale uitstraling

Voor een verhoogd woongenot
Geeft u de voorkeur aan een Frans eiken vloer? Kom dan gerust een kijkje nemen bij Bebo Parket. Met een vaste voorraad van 50.000 m2 vindt u zeker wel de Frans eiken vloer die bij uw interieur past. Ons fabriek is voorzien van moderne apparatuur waardoor wij binnen 24 uur uw Frans eiken vloer kunnen afleveren.

Een klassieke uitstraling
De meest voorkomende vloer in Nederland is de Frans eiken vloer met een creatieve uitstraling. Deze vloer kan op iedere ondergrond gelegd worden. De Frans eiken vloer kan op verschillende manieren aangebracht worden. Hierna kan deze vloer op verschillende manieren afgewerkt worden. Een afwerking met olie geeft een warme uitstraling waarbij de bijzondere nerf structuur duidelijk zichtbaar wordt. Geen zin in extra onderhoud? Dan kunt u kiezen voor een afwerking met een polyurethaan lak. Dit zorgt voor een vrijwel vloeistofdicht resultaat.

Een messcherpe offerte
Bebo Parket maakt uitsluitend gebruik van kwaliteitshout. Omdat wij zelf importeren en het hout zelf bewerken, kunnen wij een kwaliteitsproduct garanderen tegen de laagste prijzen. Heeft u speciale wensen voor uw houten vloer? Ook hiervoor hebben wij de ideale oplossing tegen zeer scherpe prijzen.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!