Goedkoop parket te koop bij Bebo Parket


Goedkoop parket

Deze week houden we onze jaarlijkse fabrieksleegverkoop!

Goedkoop parket van de beste kwaliteit voor uw woning?
Bij Bebo Parket kunt u terecht voor een parket vloer die goedkoop is en toch van de beste kwaliteit is. Wij verkopen onze vloeren tegen groothandelsprijzen. Wij kopen per container of trailer in zonder tussenhandel, en kunnen u daarom een groot assortiment goedkoop parket aanbieden.

Diverse afwerkingmogelijkheden
Parket heeft zijn eigen charme en kan op diverse manieren afgewerkt worden:

  • Een olieafwerking geeft een mooie warme uitstraling waarop krassen bijna niet opvallen. U kunt elke gewenste uitstraling bereiken door de olie te vermengen met een kleurpigment.
  • Een gelakte vloer is de meest onderhoudvriendelijke afwerking. Als de vloer mat wordt, kunt u hem bijwerken met een nieuwe polish.
  • Voor een klassieke uitstraling, kiest u voor was. De nerf van het hout komt hiermee prachtig naar boven. Door een vloer in de was te zetten lopen de beschadigingen vanzelf weer dicht.

Bebo Parket: de goedkoopste
Afhankelijk van uw woonsituatie, budget en verwachtingen, kunnen wij u de meest passende parket vloer heel goedkoop aanbieden. We zijn behalve voor de groothandel ook voor bouwmarktenbedrijven en particulieren regelmatig open.

Vul het contactformulier in voor meer informatie.

Naam (verplicht)

Emailadres (verplicht)

Telefoon

Bericht (verplicht)