Keihard de goedkoopste!

Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN ETTEN-LEUR & VRIEZENVEEN

Grenen vloeren: voor een mooie uitstraling in huis

Laminaat vloer, Parketvloer, lamelparket, Pvc vloer, Tegel vloer Bebo Parket

Deze week houden we onze jaarlijkse fabrieksleegverkoop!

Bebo Parket nummer 1
Wilt u graag een grenen vloer? Kies dan uit de collectie houten vloeren van Bebo Parket in Vriezenveen, een dynamisch bedrijf dat zich ontwikkeld heeft tot één van de toonaangevende parketleveranciers van Nederland.

Voordelen grenen vloeren
Grenen vloeren stralen warmte uit en passen door hun neutrale kleur bij elk interieur. Bovendien zijn grenen vloeren gemakkelijk schoon te houden. En doordat hout snel de kamertemperatuur aanneemt, voelt een grenen vloer behaaglijk warm aan. De afwerking van grenen vloeren kan geschieden door het hout te oliën, lakken, of in de was te zetten. Zo krijgt uw vloer de juiste bescherming tegen bijvoorbeeld krassen.

Grootst assortiment vloeren
De grenen vloeren van Bebo Parket zijn voordelig geprijsd. Dit komt doordat al het eiken en Frans grenen hout massaal wordt ingekocht in eigen beheer. Verder wordt het in onze fabriek verwerkt tot de meest stijlvolle en grootste assortiment vloeren van Nederland. Wij leggen uw vloer op efficiënte wijze en binnen afgesproken tijd.

Voor meer informatie vult u het contactformulier in.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!