Keihard de goedkoopste!

Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN ETTEN-LEUR & VRIEZENVEEN

Parket Vriezenveen

Parket kopen in Vriezenveen dat is het beste wat je kunt doen. uit heel Nederland komen er mensen naar ons mooie dorp in Overijssel om er een goedkope parket vloer te kopen. Wij van Beboparket staan er namelijk al sinds de vorige eeuw om bekend dat we alle bekende merken parket vloeren, uit eigen zagerijen en kleurderij tegen de laagste prijs van Nederland verkopen. Rechtstreeks vanuit onze fabriek naar de particulier.

Parket Vriezenveen garantie

Alle soorten parket of het nu dure parketvloeren zijn of goedkope parket vloeren, het maakt allemaal niets uit, wij geven minimaal 10 jaar garantie op alle soorten parket die u bij ons koopt. we hebben ook parket vloeren met een toplaag waar we tot wel 35 jaar garantie geven op het doorslijten van de toplaag die gemaakt is van eiken hout. Deze toplaag is oersterk, keihard en UV bestendig. Ook kan deze bovenlaag tegen vocht en andere vloeistoffen.

Parket Vriezenveen bezorgen

Voor alle parket bieden we een bezorgservice aan en wanneer u een bepaalde dag in gedachten heeft dan komen wij de parket vloer bij u bezorgen. Wanneer u een aanhangwagen heeft of een grote auto kunt u het parket ook direct meenemen want we hebben alle soorten ruimschoots op voorraad in onze fabriek.

Parketleggen buiten Vriezenveen

Wanneer u van ver een parket vloerenvloer bij beboparket koopt dan kunnen we die parket ook voor u leggen. We bezorgen dan enkele dagen voor de legdatum de vloer bij u thuis zodat u de parketvloer die u in Vriezenveen gekocht heeft kunt laten acclimatiseren. Dan wordt de vloer onder garantie bij u thuis gelegd en heeft u een prachtig eindresultaat.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!