Laminaat kopen Hoogeveen

Ikzelf woon in Hollandscheveld. Jullie vloer ligt in Hoogeveen. Mijn ouders hebben een eigen appartement in Willingen (Sauerland, Duitsland). Zij hebben het appartement helemaal opgeknapt en destijds een nieuwe vloer nodig. Bij jullie waren ze goed en vriendelijk geholpen plus blij jullie zijn de laminaatvloeren erg goedkoop. Win win situatie dus. Toen ik een eigen winkel ging openen had ik een nieuwe vloer nodig en ben toen met mijn ouders ook langs jullie gegaan.

Goedkoop laminaat kopen

Wat ik nog weet was dat de ontvangst erg nuchter was en daar houden wij wel van. ‘Kijk maar even rond en als je me nodig hebt roep me maar’. Maar dan met het accent van jullie. Er werd als ik mij goed kan herinneren ook nog eten aangeboden van het leuke ‘après-ski’ tentje wat binnen stond.

Laminaat voor zwaar gebruik

Ik ging een eigen winkel openen, hoe spannend! Alles wilde ik zo mooi mogelijk hebben natuurlijk, maar voor niet te veel geld want een winkel openen is al duur genoeg. Mijn ouders adviseerde mij om naar BeboParket te gaan en dat deed ik dus ook. Het ontvangst was goed en gezellig. We mochten eerst wat rondkijken op ons eigen gemak en wanneer we iemand nodig hadden moesten we het zeggen. Na even rondgekeken te hebben had ik toch wat hulp nodig bij het laminaat uitzoeken. Uiteindelijk kwamen we er uit wat we allemaal het beste vonden. Mijn ouders praatten nog even met degene die ons hielp. Zij waren al een keer eerder bij jullie geweest voor een vloer voor in ons appartement in Willingen.

 

Nieuwe laminaatvloer

 

Degene die ons hielp kende Willingen ook en was daar wel eens geweest. Hoe gezellig was dat! Hij maakte nog een geintje naar mij; ‘Zou mooi zijn als je hier snel bent voor een nieuwe vloer, dat betekend dat je het mooi druk hebt gehad en daardoor de vloer afgelopen is’. Dat zou helemaal mooi zijn natuurlijk haha. Het contact was goed. Toen we onze koffie en thee op hadden gingen we afrekenen en werden onze spullen gehaald. Het paste gelukkig net allemaal en konden we alles in één keer meenemen.

We wisten dat de service en prijs goed was bij jullie. Als de laminaat vloer er niet tussen zat wat ik in gedachten had waren we pas verder gaan kijken voor laminaat in Hoogeveen.