MuurplintenMuurplinten van Bebo Parket

Bij de aanschaf van een vloer moet rekening worden gehouden met de afwerking van de vloer. De afwerking van een vloer kan door middel van een muurplint. U heeft de keuze uit een groot assortiment van verschillende materialen en tevens kan de bevestiging aan de muur op verschillende manieren worden uitgevoerd. kies bij ons de juiste plinten.

 

 Soorten muurplinten

Je kunt bij ons kiezen uit verschillende muurplinten. Je kunt kiezen uit een witte muurplint ook wel een een mdf plint genoemd. Deze plinten hebben wij leverbaar in verschillende hoogtes beschikbaar. Wij hebben ze in de hoogtes 6,8,12 cm liggen deze muurplinten zijn 18mm dik en hebben aan de onderkant een kabelgoot voor eventuele kabels weg te werken. De plinten zijn voor gegrond en moeten alleen nog afgelakt worden in de gewenste kleur wat je wilt. Wij hebben ook een houten muurplint in eiken en in grenen hout, deze plinten zijn ook 18mm dik. Deze plinten hebben een afgerond bovenkant en hebben ook een kabelgoot aan de onderkant zitten voor eventuele kabels.

 

 

Waarom kies je voor een muurplint

Waarom zou je moeten kiezen voor een muurplint? Er zijn verschillende redenen voor, één ervan is dat een muurplint wat moderne oogt in je woning. Ten tweede is als je een muurplint hebt en je bent aan het stofzuigen je muur niet beschadigd. Ten derde is een muurplint ideaal om er kabels erachter weg te werken. Ten vierde maakt een muurplint geen contact met je vloer waardoor het voor je buren en naar boven toe minder goed lawaai doorklinkt. Dus een muurplint heeft veel voordelen.

 

Vraag voor meer advies één van onze medewerkers 0546-750238 of info@beboparket.nl

Neem contact op met Bebo Parket
Kom naar de fabriek