Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Alleen deze week GRATIS tanken bij Bebo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

Is laminaat hittebestendig

De top laag van laminaat is gemaakt van korund en melanine. Van dit materiaal is bijvoorbeeld ook kunststof servies gemaakt. En dit is hittebestendig.  Een brandende sigarettenpeuk die op de grond gevallen is en direct weer opgeraapt wordt zal geen schade aanrichten. Want laminaat is hittebestendig. Maar een kokendhete pan op het laminaat plaatsen is niet zo verstandig, want laminaat is ook warmtegevoelig. Dat wil zeggen dat laminaat iets uitzet bij [ langdurige ] hoge tempraturen. Ingeval van een hete pan is er de kans dat het laminaat op de plaats van de pan uitzet en zo een bobbel veroorzaakt in de vloer.

Is laminaat geschikt voor de keuken

Laminaat is juist geschikt voor een keuken als u maar zorgvuldig de juiste laminaat soort uitkiest. De keuken is een vertrek waar veel van de vloer gevergd wordt omdat er gewerkt wordt op een relatief kleine plaats. Koken, bakken, afwassen het speelt zich doorgaans af op een paar vierkante meter. Door te kiezen voor een laminaat vloer met een hoge gebruikers klasse hebt u een vloer met een hele harde top laag die dus zeer slijt vast en kras bestendig is. Deze laminaat vloer gaat jarenlang mee en, ook niet onbelangrijk, kan er jarenlang als nieuw blijven uitzien. Een andere belangrijke omstandigheid is het feit dat in de keuken veel met vocht gewerkt wordt, denk aan koken en de afwas, en dat de kans op morsen hier groter is dan in andere vertrekken door het bereiden van de maaltijd en vaak ook het nuttigen van de maaltijd. Als vocht dat op de laminaat vloer valt ook direct weer wordt opgenomen met een droge doek is er niets aan de hand. Toch is er een laminaat soort dat om die reden een verstandiger keus is in de keuken, namelijk het waterbestendig laminaat. Hoe vaak er ook iets op de vloer valt het veroorzaakt geen probleem. Na afloop van het koken of de maaltijd even met een vochtige dweil de vloer reinigen en het is weer als nieuw. Deze laminaat vloeren er zijn in allerhande uitvoeringen in de meest mooie kleuren. Bijvoorbeeld een prachtige hout look, niet van echt te onder scheiden, door gelegd in de hele beneden verdieping.

Laminaat met betonlook

Er is bij elke woon stijl een passende laminaat vloer te vinden. Bij de moderne industriële stijl die je op dit moment veel tegenkomt, sluit een betonlook laminaat vloer goed aan. Een mooie strakke vloer die door de kleur met verschillende nuances grijs er toch min of meer warm uitziet. Stijlvol en praktisch gaan zo hand in hand.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!