Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Alleen deze week GRATIS tanken bij Bebo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

Laminaat als vensterbank

Er zijn kant en klare vensterbanken van laminaat te koop. Maar het zelf maken van een vensterbank van laminaat delen die gewoonlijk voor de vloer worden gebruikt is ook heel goed mogelijk. Misschien heeft u een paar laminaat planken over of had u vooraf al bedacht dat een vensterbank uitgevoerd in hetzelfde materiaal als de vloer, en/of de lambrisering bijzonder rustig en stijlvol over komt. Eerst wordt er een vensterbank van dikker, stevig houten plaatwerk gemaakt en op zijn plaats onder het raam bevestigt. Hier bovenop wordt het op maat gezaagde laminaat bevestigd met lijm of kit. De naden tussen de vensterbank en het raamkozijn en eventueel de zijkanten worden met siliconen kit afgewerkt om vocht geen kans te geven om in het hout te trekken. De voorkant en zijkanten kunnen met bijpassende plinten afgewerkt worden.

Laminaat bij vloerverwarming

Met de huidige laminaat soorten is de combinatie laminaat een hele goeie, als er maar rekening gehouden wordt met een paar punten. De vloerverwarming moet zijn werk goed kunnen doen, zonder belemmeringen. Punt een waarop gelet moet worden is dan ook de dikte van de laminaat delen. Deze moeten het liefst onder de acht millimeter blijven. Bij deze dikte geeft het hout dat in de laminaat delen verwerkt is voldoende stevigheid voor intensief gebruik, en is het ondertussen dun genoeg om de warmte optimaal te geleiden. Let op de verpakking, daarop staat een symbool afgedrukt die aangeeft of de betreffende laminaat soort geschikt is voor vloerverwarming. Een ander punt is isolatie onder de vloerverwarming die voorkomt dat warmte in de grond weglekt. Ook de ondervloer voor het laminaat is een punt van aandacht. Aangezien deze op de vloerverwarming komt te liggen moet het speciale, goed warmtegeleidende eigenschappen hebben. Het acclimatiseren van het laminaat voor het leggen is bij gebruik van vloerverwarming nog belangrijker. Er moet ruimschoots tijd voor genomen worden en de ruimte waar het gelegd wordt moet min of meer verwarmd zijn. Is het laminaat gelegd dan moet de temperatuur van de vloerverwarming langzaam opgevoerd worden om krimpen of scheuren van het laminaat te voorkomen. Als u op deze manier te werk gaat kunt u jarenlang genieten van een behaaglijk verwarmde laminaat vloer.

Laminaat bij Praxis

Laminaat is op dit moment zo populair dat iedereen van de verkoop van dit product een graantje mee wil pikken. De woonwinkel, de bouwmarkt en zelfs in de folder van een grote supermarkt kun je het laminaat tegen komen. Het verschil met een bedrijf dat van de verkoop van [ laminaat ] vloeren zijn dagelijks werk heeft gemaakt en een zaak dat dit er “maar” bij doet is groot. Laten we als voorbeeld een bouwmarkt als Praxis nemen. Een mooi ruim gesorteerde winkel, volgens hun eigen site zelfs meer dan zestig duizend producten verdeeld over verschillende categorieën. In de categorie verf, laminaat en decoratie zijn er drie en negentig laminaat vloeren waar u uit kunt kiezen. Dit lijkt best veel maar het haalt het niet bij de keus die in een vloeren verkoop hal te zien is. Voor hulp en antwoorden op u vragen is er bij Praxis altijd personeel beschikbaar. Alleen maken de drie en negentig laminaat vloeren maar nul komma zestien procent uit van het hele assortiment waar dit personeel verstand van moet hebben. Dit maakt nu juist het grote verschil met het personeel in een zaak die alleen handelt in de verkoop van vloeren. Zij hebben stuk voor stuk honderd procent verstand van elke laminaat vloer die verkocht wordt.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!