Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Alleen deze week GRATIS tanken bij Bebo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

Laminaat in je slaapkamer

Laminaat is een bijzonder geschikte vloerbedekking voor je slaapkamer. Laminaat geeft sfeer en je slaapkamer is perfect afgewerkt met een passende vloerbedekking. Maar bovenal is het een hygiënische vloer. Door het onderhoudsgemak is de vloer snel weer stofvrij en schoon, ideaal voor mensen met een allergie. Omdat kinderen zich vaak terugtrekken in hun slaapkamer, om te spelen, gamen of studeren is een laminaatvloer bestand tegen een stootje en zo weer schoon te maken. Ook zonder kinderen is laminaat in de slaapkamer een perfecte oplossing. In deze blog lees je alles over laminaat in de slaapkamer.

slaapkamer laminaat

Waarom is laminaat in de slaapkamer zo ideaal?

Een bovenverdieping moet ook onderhoudsvriendelijk zijn, dus laminaat vormt de perfecte basis. Laminaat is hier dan bijzonder geschikt. De vloer is tevens één van de goedkoopste onderhoudsvriendelijke vloeren. Daarnaast is laminaat in veel uitvoeringen te koop. Hierdoor vind je altijd wel een passende vloer voor de slaapkamer.

Laminaat is bijzonder geschikt om door te leggen in verschillende ruimtes. Zodoende kun je ook van je bovenverdieping een mooi geheel maken. In ons brede assortiment laminaat is er voor elk wat wils.

Het assortiment laminaat voor een slaapkamer

Voor een slaapkamer is er veel keuze op laminaat gebied. Denk eens aan de laminaatvloeren met houtlook. Deze vloeren stralen warmte en sfeer uit. Houtlook laminaat is dan ook het meest verkochte laminaat. Ook vind je vloeren met fantasie print speciaal voor kinderkamers. Omdat laminaat gemakkelijk doorgelegd kan worden in verschillende ruimtes, kun je voor een lage prijs je hele bovenverdieping aanpassen. Zelfs een trap kan bekleed worden met laminaat. Zo ontstaat er een mooie eenheid, die ruimtelijk overkomt.

slaapkamer laminaat 1

Welke kwaliteit laminaat is hiervoor geschikt?

Omdat een vloer op de bovenverdieping met slaapkamers minder belast wordt, kun je hier kiezen voor een klasse 21/31 laminaat. Dit laminaat is geschikt voor licht huiselijk gebruik. Deze vloeren zijn goedkoper dan vloeren van een hogere kwaliteit. Gebruik wel altijd een geschikte ondervloer. Dit is een behoud voor je laminaatvloer en heeft een geluiddempende werking naar de benedenverdieping.

Voordelig slaapkamer laminaat bij Bebo Parket

Alle laminaat vloeren bij Bebo Parket zijn geschikt voor slaapkamergebruik, dus kijk eens naar onze speciale aanbiedingen bij ons in de verkoophal. Zo verkopen we al laminaat met ondervloer en plint voor €4,98m2. Deze vloeren bieden we in diverse trendkleuren aan, dus voor elk interieur is er wel een passende vloer te vinden. Kom dus voor een betaalbaar laminaat, van goede kwaliteit naar onze fabriek in Vriezenveen. Wij leveren uit voorraad, dus je kunt het laminaat na aankoop meteen meenemen. Naast de verkoop van laminaat kunnen we de vloer ook vakkundig voor je leggen, zowel in je slaapkamer als ook op de gehele bovenverdieping. Voor meer informatie kun je bellen 0546-750238 of mailen naar info@beboparket.nl

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!