Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Deze week GRATIS tanken bij BeBo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

Overgangsprofiel laminaat naar tegels

Daar waar een laminaat vloer aansluit op een tegelvloer zal er haast altijd sprake van een hoogteverschil zijn. Om dit verschil op te vangen en tevens de uitzet voeg voor de laminaat vloer af te dekken is een overgangsprofiel nodig. De vlakke kant van het profiel komt op de hoogste vloer, de andere kant loopt af naar de andere vloer. Zo ontstaat een overgang zonder scherpe hoeken en is het een en ander mooi afgewerkt.

Overgang laminaat naar tegelvloer

Het verschil in hoogte van laminaat vloer naar tegelvloer kan vanzelfsprekend opgelost worden door bij het egaliseren van de ondergrond te zorgen dat je op gelijke hoogte uit komt. Maar dan moet er alsnog een strip geplaatst worden om de uitzet voeg te bedekken. Eenvoudiger is het om een overgangsprofiel te gebruiken. Deze dekt de uitzet voeg af en kan een hoogteverschil tot drieëntwintig millimeter overbruggen. Deze overgangsprofielen zijn in verschillende materialen en kleuren te koop

Overgangsprofiel laminaat naar trap

Ook als de laminaat vloer eindigt tegen een trap is er een mooie afwerking mogelijk. Een overgangsprofiel is bedoeld als overbrugging tussen twee verschillende vloeren met een hoogteverschil van maximaal drieëntwintig millimeter. Een traptrede is hoger, daarom wordt er gebruik gemaakt van een hoekprofiel. De laminaat vloer onderaan de trap wordt afgewerkt met een hoek plint passend bij het laminaat. De laminaat vloer bovenaan de trap wordt afgewerkt met een hoekprofiel die bovenop een antislip werking heeft.

Overgangsprofiel laminaat naar tapijt

Om een mooie overgang van laminaat vloer naar tapijt vloer te maken kan er een overgangsprofiel over de naad gezet worden. Deze profielen kunnen een hoogteverschil overbruggen tot drieëntwintig millimeter. Ook hoogpolig tapijt wordt door zo’n overgangsprofiel netjes afgedekt en het tapijt kan op deze manier niet loslaten en gaan opkrullen.

Overgang laminaat naar tapijt

Als een laminaat vloer overgaat op een tapijt vloer moet de uitzet voeg bedekt worden en de tapijtrand beschermd worden tegen loslaten en opkrullen. Hiervoor kan een overgangsprofiel gebruikt worden. Dit profiel geeft de laminaat vloer ruimte om te krimpen of uit te zetten, en het kan een hoogteverschil overbruggen.

Overgang laminaat naar zeil

Bij de overgang van laminaat vloer naar een met zeil bedekte vloer, is een overgangsprofiel nodig om de uitzet voeg van de laminaat vloer te bedekken en de naad van het zeil te beschermen.  Een uitzet voeg die hoogteverschil kan overbruggen is nodig. Deze zijn te koop in verschillende kleuren en materialen.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!