Alcohol

U kent het wel, Alcohol vlekken op de vloer verwijdereneen avondje gezellig met vrienden thuis en plots laat u een glas rode wijn of een ander alcohol houdende drank op de grond vallen. Wanneer u er direct met een vochtige doek bij bent is er niets aan de hand, maar wanneer de alcohol in de vloer trekt kan dit blijvende schade achterlaten. Een alcohol vlek blijft lastig om te verwijderen en kan zorgen voor blijvende markeringen op de vloer, maar in de onderstaande alinea’s wordt uitgelegd hoe u de alcohol vlekken uit uw laminaat vloer kunt krijgen.

Alcohol op laminaat

Alcohol kan hardnekkige vlekken achterlaten op uw laminaat vloer. U heeft al verschillende methoden gebruikt om de alcohol vlekken te verwijderen, maar geen enkele manier lukt. Het is daarom heel belangrijk om vlekken te voorkomen of wanneer een glas rode wijn omvalt. Wanneer u merkt dat er alcohol op uw vloer ligt dient u er direct met een vochtige doek met laminaatreiniger uit de onderhoud set overheen te gaan. Lukt dit niet, dan zijn er ook andere opties zoals in de volgende paragraaf wordt weergegeven.

Alcohol vlekken op laminaat

Vaak wordt geadviseerd om alcohol vlekken zijn te verwijderen door een mengsel aan te maken van warm water en terpentine. De combinatie is erg agressief, waardoor de beschermlaag van de laminaatvloer wordt aangetast.  U moet de alcohol vlekken verwijderen door gebruik te maken van een wax & clean speciaal voor laminaat.

Producten om alcohol vlekken te verwijderen

Om de alcohol vlekken van uw vloer te krijgen kunt u gebruikmaken van de volgende producten:

  • Wax & clean
  • Warm water
Neem contact op met Bebo Parket
Kom naar de fabriek