Frisdrank vlekken

Frisdrank op het laminaatFrisdrank vlekken op de vloer verwijderen is een veel voorkomende oorzaak van vlekken op uw vloer. Frisdrank dat nog maar net op de vloer is aangebracht is makkelijk af te nemen met een vochtige doek. Wanneer de frisdrank al enige tijd op het laminaat ligt, kan het zorgen voor vervelende vlekken. Een frisdrank vlek blijft lastig om te verwijderen, maar in de onderstaande alinea’s wordt uitgelegd hoe u de frisdrank vlekken uit uw laminaat vloer kunt krijgen.

Frisdrank vlekken op de vloer

Voorkomen is beter dan genezen en dat geldt ook voor de vlekken door middel van frisdrank. U moet ervoor zorgen dat mocht een drankje omvallen, u de drank vlek meteen schoonmaakt. Alcohol vlekken kunnen kringen op de vloer achterlaten en tevens kan het zorgen voor permanente vlekken wanneer u er niet op tijd bij bent.

Frisrank vlekken verwijderen

Wanneer u merkt dat er frisdrank op uw vloer ligt dient u er direct met een vochtige doek met laminaatreiniger uit de onderhoud set over de vlek heen te gaan. De laminaatreiniger, wax & clean, reinigt en voed de vloer zodat u nog lang plezier van de vloer kunt hebben.

Producten om frisdrank vlekken te verwijderen

Om de frisdrank vlekken van uw vloer te krijgen kunt u gebruikmaken van de volgende producten:

  • Wax & clean
  • Warm water
Neem contact op met Bebo Parket
Kom naar de fabriek