Inkt vlekken

Inkt uit vulpennen of Inktvlekken van laminaat verwijderenandere pennen kunnen grote vlekken aanbrengen op uw vloer. Inkt blijft lastig om te verwijderen en kan zorgen voor donkere blijven markeringen op de vloer,  maar in de onderstaande alinea’s wordt uitgelegd hoe u de inktvlekken uit u laminaat vloer kunt krijgen. Bij inktvlekken kunt u ook denken aan vlekken van balpennen en andere soorten inkt.

Inkt verwijderen

Laminaat beschikt over een speciale beschermlaag waardoor vuil en vocht niet snel de vloer in trekken. Natte inkt vlekken kunnen makkelijk worden verwijderd door middel van een natte doek, maar wanneer de inkt eenmaal in het laminaat is getrokken is het moeilijk om deze vlek te verwijderen. Hiervoor kunt u gebruik maken van de producten uit een onderhoud set. Lukt dit niet, dan zijn er ook andere opties zoals tandpasta en koffiemelk.

Inkt op laminaat

Er zijn verschillende methoden om inkt uit uw vloer te krijgen. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een onderhoud set. Maar laminaat heeft een gevoelige beschermlaag, dus u kunt niet elke materialen gebruiken om de inktvlekken te verwijderen.

Producten om inktvlekken te verwijderen

Om de inktvlekken van uw vloer te krijgen kunt u gebruikmaken van de volgende producten:

– Koffiemelk

– Tandpasta

– Deodorant op een doek

– Sinaasappelschil

– Alcohol

 

Neem contact op met Bebo Parket
Kom naar de fabriek