Kauwgom van laminaat verwijderen

Kauwgom is eenKauwgom verwijderen laminaat lekkernij voor jong en oud. Voor kinderen kan een lekker kauwgompje na het spelen wonderen doen. Soms gaan kinderen ook wel eens spelen met hun kauwgom. Het kan dan zijn dat de kauwgom op vervelende plekken terecht komt. Daar wilt u natuurlijk het liefst zo snel mogelijk vanaf. In deze tekst vind u handige tips om hardnekkige kauwgom uit uw laminaatvloer te verwijderen.

Kauwgom verwijderen

Als er kauwgom op uw laminaatvloer terecht is gekomen kan dit erg lastig te verwijderen zijn. Helemaal wanneer het er al een hele poos opzit en uitgehard is. Om het intrekken van vlekken en ander vuil te voorkomen kunt u uw laminaatvloer goed onderhouden door middel van de onderhoud set. Met deze middelen kunt u ook vlekken of andere hardnekkige dingen zoals kauwgom verwijderen.
Wanneer dit niet meer lukt, bestaan er ook nog andere manieren en middelen om kauwgom te verwijderen. Wrijf met ijsblokjes over de kauwgom heen, zodat het hard en broos wordt. Vervolgens kunt u proberen om het eraf te krabben met bijvoorbeeld een oud pasje. Gebruik geen scherpe voorwerpen, dit kan uw laminaat beschadigen. Wanneer deze truc niet werkt, bestaan er nog andere middelen die u kunt proberen. Lees hieronder wat u nog meer kunt gebruiken voor het verwijderen van kauwgom van een laminaatvloer.

Producten om kauwgom te verwijderen

– krabbertje
– ijsblokjes
– schuursponsje met afwasmiddel
– pindakaas
– sticker verwijderaar

Neem contact op met Bebo Parket
Kom naar de fabriek