Kleurkrijt en viltstiftvlekken

U zit in de kamer en u merkt dat uw kind aan het kleuren is.Kleurkrijt vlekken van laminaat verwijderen Wanneer de tekening af is ziet u dat er allemaal kleurkrijt en viltstift op de vloer is gekomen. Wanneer de viltstift nog nat is kunt u deze vlekken verwijderen met een vochtige doek, maar is het al te laat. In de onderstaande alinea’s wordt uitgelegd hoe kleurkrijt- en viltstiftvlekken uit de vloer kunnen worden gehaald.

 

Viltstift verwijderen

Viltstift is van de vloer te verwijderen door gebruikt te maken van de producten uit de onderhoud set voor laminaat melk. De producten zorgen ervoor dat de viltstift vlekken van de vloer worden verwijderd. Om watervaste stift te verwijderen kunt u nagellak remover gebruiken of haarlak.

 

Kleurkrijt verwijderen

Vlekken door kleurkrijt kan van de vloer worden gehaald door een sponsje met water. Mocht de kleur niet van de vloer te halen zijn, dan kunt u deze vlekken door kleurkrijt proberen te verwijderen door gebruik te maken van melk, tandpasta of een klein beetje alcohol. Tevens kunt u gebruik maken van de onderhoud set van laminaat. De producten uit deze set zorgen ervoor dat u de vlek uit uw vloer krijgt en dat de vloer wordt beschermd.

 

Producten om kleurkrijt en viltstift te verwijderen

Om de kleurkrijt en (watervaste) viltstift van uw vloer te krijgen kunt u gebruikmaken van de volgende producten:
– Nagellak remover

– Melk

– Klein beetje alcohol

– Tandpasta

– Haarlak

 

Neem contact op met Bebo Parket
Kom naar de fabriek