Koffie en thee vlekken op het laminaat

koffie en thee vlekken laminaatU heeft visite en net een lekkere kan koffie of thee gezet voor uw bezoek. U wilt het meenemen naar de zithoek maar plotseling laat u een gehele kan koffie vallen. Dit is nog erg heet waardoor het lelijk vlekken kan veroorzaken. Volg snel onze handige tips op om het intrekken van lelijke vlekken te voorkomen.

Koffie en thee vlekken

Een koffie of thee vlek kan een behoorlijk lelijke plek veroorzaken. Koffie en thee is vaak erg heet. Als u het net gezet heeft en het vervolgens laat vallen op uw laminaat, is de kans groot dat de hete koffie of thee nog zo’n 65 graden is. Met zulke temperaturen kunnen kleurstoffen zich vastzetten in het laminaat. De kans dat de vlek dan nog volledig te verwijderen is, wordt kleiner. Volg de onderstaande instructies op om de koffie of thee vlek volledig uit uw laminaat te krijgen!

Koffie en thee vlekken verwijderen

Koffie en thee vlekken zijn soms moeilijk te verwijderen. Een goed onderhoud voorkomt het intrekken van bijtende middelen in uw laminaat. Hierdoor is het belangrijk dat u uw laminaat goed schoon houd met een speciale laminaatreiniger. Wanneer u de vlekken niet kan verwijderen met deze laminaatreiniger, bestaan er nog andere handige tips om vlekken zoals koffie en thee te verwijderen.

Producten koffie en thee vlekken verwijderen

Er bestaan verschillende producten waarmee u vlekken van koffie en thee uit uw laminaat kunt verwijderen. Als eerst is het belangrijk dat u de koffie of thee met een vochtige doek goed afneemt van het laminaat. Wanneer het er te lang op ligt kunnen de kleurstoffen, die in de koffie en thee zitten, in het laminaat trekken. Wrijf de vlek in met een mild schoonmaakmiddel. Het schoonmaakmiddel zal de kleurstoffen opnemen waardoor de vlek verwijderd. Gebruik een handdoekje van badstof, deze stof neemt vocht extra goed op. Andere middelen die u kunt gebruiken zijn:
– Allesreiniger
– Biotex
– Huishoud azijn

Neem contact op met Bebo Parket
Kom naar de fabriek