Keihard de goedkoopste!

BeBo Voor Elk Budget!
BeBo: Voor Elk Budget! Bezoek onze showrooms in
Etten-Leur of Vriezenveen
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN VRIEZENVEEN & ETTEN-LEUR

Nagellak

Voornamelijk veel dames krijgen ermee te maken, u bent uw nagels aan het lakken en plots laat u het potje nagellak vallen op uw vloer. De nagellak zorgt voor een grote vlek op uw laminaat. Nagellak blijft lastig om te verwijderen en kan zorgen voor blijvende markeringen op de vloer,  maar in de onderstaande alinea’s wordt uitgelegd hoe u de nagellak vlekken uit uw laminaat vloer kunt krijgen.

Nagellak vlekken op de vloer verwijderen

Nagellak op laminaat

Nagellak kan terecht komen op uw laminaat vloer. Deze nagellak bestaat uit een krachtig middel, waardoor de nagellak niet met een schoonmaakmiddel of natte doek te verwijderen is. De nagellak kan daardoor zorgen voor blijvende vlekken op uw laminaatvloer. Natte nagellak vlekken kunnen makkelijk worden verwijderd door middel van een natte doek, maar wanneer de nagellak eenmaal in het laminaat is getrokken is het moeilijk om deze vlek te verwijderen. Hiervoor kunt u gebruik maken van de producten uit een onderhoud set. Lukt dit niet, dan zijn er ook andere opties zoals in de volgende paragraaf wordt weergegeven.

Nagellak verwijderen van vloer

Nagellak is een agressief product en daardoor is het moeilijk van uw laminaat te verwijderen. Nagellak kan worden verwijderd door middel van aceton, maar het gebruik van aceton levert risico’s en blijvende schade op uw vloer. U kunt proberen om de nagellak eraf te krabben met bijvoorbeeld een theelepel of verfkrabber. Mocht er een kale plek ontstaan, dan kunt u dit bijwerken door een onderhoudsolie indien u een houten vloer heeft. Tevens helpt een beetje alcohol om nagellak te verwijderen op bijvoorbeeld laminaat.

Producten om nagellak te verwijderen

Om de nagellak vlekken van uw vloer te krijgen kunt u gebruikmaken van de volgende producten:

  • Alcohol
  • Wax & clean
  • Onderhoudsolie
  • Een krabber

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!