Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Alleen deze week GRATIS tanken bij Bebo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

Voor- en nadelen van een parketvloer

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe houten vloer voor je woning, dan pas kom je erachter hoe groot de keuze hierin is. Voor je op zoek gaat naar een vloer is het daarom verstandig om te bedenken aan welke voorwaarden deze moet voldoen. Wil je een houten vloer maar wil je die niet volledig verlijmen of mag deze niet verlijmd worden omdat je een huurwoning hebt? Of heb je vloerverwarming? Kies dan in deze gevallen voor een parketvloer. De planken worden hierbij uit diverse houtlagen opgebouwd waarbij de toplaag meestal van extra terug gedroogd eiken is.

Lamelparket

Je denkt bij een houten vloer wellicht direct aan een patroonvloer zoals visgraat, maar ook lamelparket mag niet worden vergeten. Deze vloer bestaat uit planken die de uitstraling hebben van een massieve planken vloer. Er wordt veelal voor lamelparket gekozen als houten vloer, omdat de meeste woningen zijn of worden van een vloerverwarming- en/of koelsysteem.

Verschillende soorten parketvloeren

Een lamelparket is te koop in verschillende maten, diktes, toplagen en kwaliteiten. Zo vind je bij BeBo Parket de select vloeren, maar ook de rustieke vloeren. De rustieke vloeren met noesten passen perfect in elk modern interieur.

Wist jij dat lamelparket kan worden behandeld? Bij deze behandeling wordt de houten vloer verouderd, gerookt, geschaafd of geborsteld. Hierdoor komt de vloer nog meer tot zijn recht en wordt deze met een kleurbehandeling met was olie nog intensiever. De behandeing met was olie geeft het mooiste en natuurlijkste resultaat. De olie benadrukt de tekeningen van het hout en zorgt ervoor dat de vloer vocht en vuilwerend is. Bij goed onderhoud heb je jaren plezier van deze mooie parketvloer.

Wat hierboven staat beschreven over het lamelparket geldt eigenlijk voor elke parketvloer. De bekendste parketvloer is de visgraatvloer. Op dit moment ook één topper. Vooral met de wat bredere en lagere visgraatdelen. Deze zijn ook verkrijgbaar in rustieke klassen. Zo krijgt de klassieke vloer een robuuste en eigentijdse uitstraling.

Wat zijn de voordelen van een parketvloer?

 • Een parketvloer staalt warmte en comfort uit.
 • De vloer is in verschillende houtsoorten te koop.
 • Een lamelparketvloer kan zwevend gelegd worden, hierdoor is deze vloer ook goed zelf te leggen.
 • De vloer kan op vloerverwarming geplaatst worden, let hierbij wel even op de totale dikte van de plank.
 • Een parketvloer is als plankenvloer te koop maar ook in veel verschillende patroonvloeren.
 • Een parketvloer past zowel in een klassiek als ook in elk modern interieur.
 • Een parketvloer kan opnieuw geschuurd en behandeld worden.
 • Bij goed onderhoud kan een parketvloer tientallen jaren meegaan.
 • Parket geeft een meerwaarde aan de woning.

En zijn er ook nadelen aan een houten parketvloer?

 • Een parketvloer (lamelparket uitgesloten) kan het beste door een parketteur gelegd worden.
 • Een parketvloer vergt enig onderhoud.
 • Parket is niet geschikt voor vochtige ruimtes.

Waar koop je een mooie en goedkope parketvloer?

Bij Bebo parket vind je een uitgebreid assortiment parketvloeren. Wij bieden zowel de lamelparket soorten als ook de patroonvloeren aan. Deze vloeren worden kant en klaar verkocht of kunnen helemaal naar wens behandeld en afgewerkt worden.

Daarnaast heeft Bebo zijn eigen bezorg- en legservice zodat je alles snel en gemakkelijk kunt regelen bij één bedrijf. Wil je de vloeren in het echt zien? Kom dan eens langs bij onze fabriek. Je kunt ook ons ook telefonisch bereiken op 0546-750238 of mailen naar info@beboparket.nl

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!