Keihard de goedkoopste!

BeBo Voor Elk Budget!
BeBo: Voor Elk Budget! Bezoek onze showrooms in
Etten-Leur of Vriezenveen
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN VRIEZENVEEN & ETTEN-LEUR

Weer naar BEBO Parket

Al bij het eerste bezoek aan ons nieuwe huis, tijdens de openhuis dag, zeiden we tegen elkaar, als het ons lukt dit huis te kopen, komt er parket in en gaan we weer naar BEBO Parket. Het huis werd ons inderdaad gegund, en wij zijn linea recta vanuit Amsterdam naar Vriezenveen gegaan. Uitzoeken wat de goedkoopste winkel was hadden we twee jaar eerder al gedaan bij de koop van ons flatje.

Gastvrij Twente

Bij aankomst bij BEBO Parket zagen we het opnieuw. Dit is Twente, gastvrije, gezellige mensen met een grappig accent, die meteen voor je klaar staan. De ontvangst met een kop warme soep is heerlijk na een lange reis op een regenachtige dag. Een broodje er bij maakt het af. Zo is een parket vloer of laminaat vloer uitzoeken een feest.

Het wordt lamel parket en laminaat

Het laminaat dat we de vorige keer uit gezocht hadden beviel ons prima, maar toch wilden we dit keer parket. Na uitgebreid advies van de verkoper hebben we besloten om op de vloeren beneden lamel parket te laten leggen. Dit was een rest partij. Er was nog voldoende ruimte in ons budget om voor de bovenverdieping ook vloerbedekking uit te zoeken. Hiervoor hebben weer dezelfde laminaat vloer, genomen aangezien we daarover zeer tevreden waren.

Wij zijn tevreden

In de flat hadden we de vloer zelf gelegd, wat goed te doen was, maar nu werd het gelegd. Dit is ons zeer goed bevallen. Twee heren van BEBO Parket hebben alles keurig in orde gemaakt. Ze zij vroeg begonnen en toen we uit ons werk kwamen lag de vloer er mooi, strak in en was alle rommel opgeruimd. Nu, na een paar maanden, zijn we nog steeds dik tevreden met zowel de lamel parket vloer als met de laminaat vloer, die er beide prachtig bij liggen.

Nieuws gierig naar BEBO Parket

Als je geregeld advertenties ziet , en om je heen van verschillende kanten mensen hoort praten over een winkel word je vanzelf nieuwsgierig naar dat bedrijf. In dit geval was dat BEBO Parket Toen we dan ook een nieuwe woning kochten was dit niet alleen de gelegenheid om een laminaat vloer aan te schaffen maar ook om eindelijk deze fabriekswinkel eens te bezoeken.

Ook kinderen zijn welkom

Na een lange reis met kinderen in de auto voel je je bij BEBO Parket echt welkom. Buiten staat een groot spring kussen waar ze eerst hun energie op kwijt kunnen. Binnen gekomen worden we al snel verwelkomt en is er koffie met wat lekkers voor ons. De kinderen kunnen kiezen uit een blikje fris. In de grote bedrijfshal hebben we eerst rustig de vele showborden met laminaat en parket of massief hout voor de vloeren bekeken. Dit verveeld de kinderen al gauw, maar zij vermaken zich buiten prima.

Goed advies

Ondanks de grote drukte is er op onze vraag naar een verkoper al snel iemand beschikbaar. Uitgebreid en professioneel worden we te woord gestaan. Aan de hand van onze wensen worden er ideeën aangedragen, en al vrij snel hebben we onze keus kunnen maken. In de woonkamer en hal komt een diep geborstelde eiken vloer. In de eerste instantie was het niet de bedoeling om voor de boven verdieping ook meteen een vloer uit te zoeken, maar we zagen zo’n verleidelijk aanbod, dat we voor de slaapkamers meteen  een laminaat vloer hebben besteld. Terwijl de verkoper een offerte maakte hebben wij met de kinderen genoten van een heerlijke kom soep met een broodje dat ons door BEBO Parket werd aangeboden. Met het sluiten van de koop werden meteen de afspraken voor de levering van de materialen en het leggen van de vloer gemaakt.

Tevreden terug kijken

Op ons bezoek aan BEBO Parket kunnen we tevreden terug kijken. Winkelen zonder dat kinderen klagen is al heel bijzonder, vlot en naar volle tevredenheid in de eerste de beste winkel slagen is dat ook. De hele vloeren bestelling is netjes op tijd afgeleverd door een vrachtwagen van BEBO Parket en, volgens afspraak, een week later door twee parketleggers in de vertrekken gelegd. Een prachtige eiken parket vloer beneden en net zo’n prachtige laminaat vloer boven, waar we heel blij mee zijn.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!