Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Alleen deze week GRATIS tanken bij Bebo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

Versailles vloeren

HELCOfloors heeft deze mooie vloer in de markt gezet zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de vloer. Zowel bij het gebruik van de lijm en bij de andere afwerkingsproducten is er alleen maar gelet op kwaliteit. De eiken toplaag van de lamelparket is zo verzaagd dat de tijd er geen invloed meer op heeft en u jarenlang onbezorgd van deze vloer kunt genieten. Ook de geselecteerde tussenlagen zijn zo verlijmd dat deze een stabiele ondergrond geven.

Versailles vloeren onderhoud

In het hoofdstuk onderhoud leest u hoe je de vloeren het best kunt onderhouden. Ook garanderen we dat de vloeren spintvrij zijn ook al is de kwaliteit A of AB. Ook levert hacofloors de vloeren doorgaans binnen een paar dagen aan huis af. Afmetingen 15/4x189x1860mm, monolam met drie laags opbouw. Onafgewerkt Versailles vloeren verkrijgbare selecties : A, AB, ABC, rustiek A én rustiek B met mooie grote knopen.

Soorten afwerkingen Versailles vloeren

UV olie, natuurlijke olie alsook water gedragen supermatte vernis. We bewerkten sommige toplagen om er ouder uit te zien en gebruiken schuur-, borstel- en verouderingstechnieken

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!