Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Alleen deze week GRATIS tanken bij Bebo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

Vinyl en PVC-stroken

De meest populaire en snelst groeiende vloerbedekking is natuurlijk de pvc-strook. Onze leverancier Cotap heeft zijn assortiment met 5 nieuwe kwaliteiten uitgebreid, deze collectie heeft toplagen van 0,30 minimeter en 0,55 minimeter. Deze kunststof vloeren kosten al snel €30,00 per vierkante meter, als alternatief hebben wij vinyl vloeren van €12,50 tot €25, dit maakt deze vloeren zeker aantrekkelijk. Het aanbod van pvc wordt steeds groter, op beurzen worden maar liefst dertien nieuwe kwaliteiten aangeboden, deze stroken hebben verschillende houtdesigns, allen met een zeer natuurlijke uitstraling en fraaie grijstinten. Naast deze dertien nieuwe kwaliteiten worden nu ook tegel-/fantasy-designs en een fraaie houten vloer met v-groef op de markt gebracht. Een product van topkwaliteit is immers goed te verkopen. Tegenwoordig zijn mensen steeds meer opzoek naar langere en bredere planken, deze planken hebben wij met kliksysteem en kunnen wij leveren in de tinten embossed, register, en dryback. Volop nieuwe mogelijkheden met Ambiant pvc-stroken met de garantie om kwaliteit te leveren aan de klant.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!