Vloeren Beetsterzwaag

Wanneer we vloeren in Beetsterzwaag zoeken of op zoek zijn naar een mooie parketvloer dan heeft u verschillende mogelijkheden. U kunt kiezen voor een houten vloer die massief is maar u kunt ook denken aan een lamelparket met een eiken toplaag. Naast deze vloersoorten kunnen we ook denken aan een laminaatvloer die in veel gevallen goedkoper is dan een houten vloer. We willen u in Beetsterzwaag graag informeren over de verschillende vloeren die er te koop zijn

 

Duoplank-vloeren Beetsterzwaag

Houten vloeren die in Nederland gemaakt zijn geven een bepaalde uitstraling aan uw woning, vandaar dat u voor in Beetsterzwaag voor een houten vloer kiest die gemaakt is door Beboparket zodat u altijd verzekerd bent van een mooie vloer die een leven lang meegaat. Of het nu duoplanken zijn die geschikt zijn voor vloerverwarming of een massief houten vloer Bebo heeft het allemaal.

 

Visgraatvloeren Beetsterzwaag

Heeft u een mooi herenhuis of prachtige vrijstaande woning in Beetsterzwaag dan kunnen we u van diens zijn met een mooie tijdloze visgraatvloer. We hebben deze visgraatvloer in verschillende varianten waaronder de massief vloer en de visgraat op lamelbasis, dat betekend een onderlaag van een bepaalde soort hout met een keiharde eiken toplaag die we in elke gewenste kleur kunnen afwerken. We hebben al vele vloeren liggen in Beetsterzwaag.

 

Hongaarse punt vloeren Beetsterzwaag

De Hongaarse puntvloer is een variant op de visgraatvloer. Het verschil is dat het legmotief veel rustiger is. De bovenzijden van de planken sluiten op elkaar aan in een hoek van 60 graden. Bij een visgraatvloer ligt een kopse kant tegen de lange kant van de andere plank. Deze vloer wordt in 90 graden gelegd. De Hongaarse puntvloer oogt veel rustiger en strakker.

Deze vloeren zijn te koop als massieve vloeren, parketvloeren, maar tegenwoordig ook als laminaat en PVC. Dit maakt het mogelijk dat er op elke ondergrond wel een Hongaarse puntvloer te plaatsen is.

 

Kasteelvloeren Beetsterzwaag

De massieve kasteel vloeren zijn 19.5 cm breed en 2 cm dik. Omdat er veel voorraad is worden deze vloeren tegen een fractie van de nieuwwaarde verkocht. Deze planken zijn rondom voorzien van veer en groef en de onderkant is behandeld middels lengte frezingen om het kromtrekken en schotelen van de planken tegen te gaan. De prijs is bij Bebo Parket deze week €5,98 pm2 wanneer u ook de ondervloer en plinten bij ons afneemt. De houten vloeren die we leveren zijn allemaal FSC en PEFC gekeurd zodat u zeker weet dat uw vloer wordt gemaakt van bomen uit beschermde bossen. Wij dragen de natuur een warm hart toe daarom gaan we voor eco en voor duurzaam