Keihard de goedkoopste!

Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN ETTEN-LEUR & VRIEZENVEEN

Vloeren Oldenzaal

Op zoek naar mooie vloeren voor in je woning of bedrijf? Onze vloeren zijn van superieure kwaliteit en kunnen zowel voor huishoudelijk als projectmatig doeleind worden gebruikt. Daarnaast hebben we de grootste keuze in vloeren en bieden we een laagste prijsgarantie! Thuisbezorgd in Oldenzaal.

Houten vloeren Oldenzaal

Houten vloeren zijn echte sfeermakers in huis of in je bedrijf. Veel horecagelegenheden kiezen voor houten vloeren vanwege de warme uitstraling. Daarnaast zijn houten vloeren zeer robuust en gaan ze tientallen jaren mee. Ook zijn houten vloeren de enige vloeren die na verloop van tijd mooier worden. Houten vloeren vragen wel enige verzorging. Zo is het belangrijk dat het hout niet vochtig wordt, dus een houten vloer in de badkamer gaat een beetje lastig. Het kan wel, maar dan moeten er meer maatregelen getroffen worden dan in de huiskamer. Houten vloeren vragen eens in de zoveel tijd een behandeling met was of olie. Is het hout afgewerkt met een laklaag, dan is dit niet nodig. Wel moet de laklaag eens in de paar jaar worden geschuurd en opnieuw worden aangebracht.

Er bestaan verschillende soorten houten vloeren. Je hebt massief houten vloeren en parketvloeren. Parketvloeren zijn houten vloeren die zijn opgebouwd uit meerdere lagen hout. Deze vloeren zijn een stuk minder gevoelig voor werking van het hout, en daardoor beter geschikt voor bijvoorbeeld vloerverwarming. Houten vloeren kopen voor je huis in Oldenzaal? Bekijk ons volledige aanbod!

Visgraat vloeren Oldenzaal

Visgraat vloeren zijn vloeren die worden gelegd in een prachtig patroon. Visgraat vloeren kunnen dan ook uit verschillende soorten materiaal bestaan. PVC-vloeren worden heel vaak gebruikt voor visgraat vloeren. De stroken of planken PVC worden dan in een visgraatpatroon gelegd. Dit is met PVC heel eenvoudig te doen. Daarna zien we vaak houten visgraat vloeren. Houten visgraat vloeren zijn zeer karakteristiek en bestaan al eeuwen. De houten vloer is één van de eerste vloeren die werd gelegd. Al gauw streden de rijke lui onderling met elkaar om het mooiste huis of kasteel te hebben. De houten vloeren werden daarbij steeds mooier vormgegeven. Zo ontstond ook de visgraat vloer. Op zoek naar een prachtige visgraat vloer? We kunnen elke soort vloer leggen in het visgraat patroon. Ook andere patronen dan visgraat kunnen we leggen. Visgraat vloeren kopen voor je huis in Oldenzaal? Bekijk ons volledige assortiment.

PVC-vloeren Oldenzaal

PVC-vloeren zijn zeer praktische vloeren die in elke ruimte van de woning of het bedrijf kunnen worden gelegd. PVC-vloeren zijn het beste te combineren met vloerverwarming en vloerverkoeling. Het materiaal is zeer dun en geleidt de warmte of kou dus het beste. Daarnaast zijn PVC-vloeren waterbestendig en zeer slijtvast. Een vloer die dus vele tientallen jaren meegaat! Ook kunnen PVC-vloeren worden geplaatst in de badkamer en zijn er ontelbaar veel verschillende kleuren en dessins mogelijk. Voor iedere stijl is er dus een PVC-vloer te vinden. PVC-vloeren kopen voor je woning in Oldenzaal? Bekijk ons volledige assortiment!

Sfeerimpressie kunststof vloeren

Ondervloeren Oldenzaal

Bij vrijwel elke vloer hoort een goede ondervloer. Ondervloeren zijn essentieel voor nieuwe vloeren. Althans, als je wil dat je nieuwe vloer lang mooi blijft. Ook is een ondervloer belangrijk voor geluiddemping en isolatie. Alleen bij vloeren die worden verlijmd aan de ondergrond heb je geen ondervloer nodig. We hebben ondervloeren voor alle soorten vloeren. Tevens vind je bij ons ook ondervloeren met een dB-certificaat. Dit certificaat bewijst dat de vloer voldoet aan een bepaalde geluiddemping. Sommige woningstichtingen of huurbazen kunnen hierom vragen. Dit komt vooral voor bij appartementen. Ondervloeren nodig voor je nieuwe vloer in Oldenzaal? Bekijk ons gehele assortiment.

Kurkvloeren Oldenzaal

Kurkvloeren zijn puur natuur en dus een hele ecologische en duurzame keuze. Veel mensen denken bij een kurkvloer aan een bruine vloer, maar tegenwoordig is er veel mogelijk en kan je ook voor andere kleuren kurkvloeren kiezen. Kurkvloeren hebben een lange levensduur en worden milieuvriendelijk geproduceerd. Ook kunnen deze vloeren perfect in een vochtige ruimte worden geplaatst. Kurkvloeren kopen voor je woning in Oldenzaal? Bekijk ons volledige assortiment.

Bamboe vloeren Oldenzaal

Bamboe vloeren zijn eigenlijk heel bijzonder. Het zijn hele harde vloeren die tientallen jaren mee gaan. Officieel zijn het geen houten vloeren, want bamboe is een grassoort. Toch worden ze wel genoemd onder de houten vloeren, met name omdat ze een vergelijkbare levensduur en behandeling hebben. Bamboe vloeren worden op verschillende manieren behandeld om verschillende kleuren te verkrijgen. Ook kan je bamboe vloeren laten aflakken om zo een nog hardere toplaag te verkrijgen. Bamboe vloeren kan je ook opschuren na enkele jaren, mocht de vloer een beschadiging hebben opgelopen. De bamboe vloeren gaan vele jaren mee en zijn echt vloeren voor het leven. Bekijk alle bamboe vloeren in Oldenzaal.

Alle soorten vloeren Oldenzaal

Kort samengevat vind je bij ons dus allerlei soorten vloeren. Welke vloer je ook zoekt, bij ons vind je de vloer van je dromen! Ook als je nog niet goed weet welke vloeren je mooi vindt, of welke vloeren geschikt zijn voor je woning en leefstijl, kom dan gerust langs bij onze winkel. We helpen je graag verder middels een vrijblijvend oriënterend gesprek. Ook kan je dan alle vloeren bekijken. Graag tot ziens!

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!