Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Deze week GRATIS tanken bij BeBo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

PVC vloeren in appartementen

PVC vloeren worden tegenwoordig steeds populairder. Het wordt vaak in appartementen gelegd, waar aan de zogenaamde 10 decibel eis voldoen moet worden. Er bestaan zeer veel verschillende kleuren en decors waar je uit kunt kiezen. Aan de hand van een aantal eigenschappen in onderstaand artikel kom je meer over PVC vloeren te weten. Klik hier voor onze PVC vloeren.

PVC in appartementen

PVC vloeren worden vaak gekozen in woningen als appartementen. Wanneer je in een appartement woont dien je te voldoen aan de 10 decibel eis. Dit om geluidsoverlast naar de onderburen te voorkomen. Een PVC vloer zorgt in het algemeen voor minder geluidsoverlast dan andere vloeren zoals bijvoorbeeld laminaat. PVC is in combinatie met een Heat Foil ondervloer nodig om aan de decibeleis te kunnen voldoen.

Geschikt in diverse situaties

Een PVC vloer is geschikt in verschillende situaties. Zoals bekend is een PVC vloer geschikt voor vochtige ruimtes. Zowel klik- als verlijmd PVC is geschikt. Bij verlijmd PVC moet je er wel rekening mee houden dat je kans krijgt dat de lijm gaat zepen, wanneer het met te veel vocht in aanraking komt. Daarnaast is PVC ook geschikt in combinatie met vloerverwarming en vloerverkoeling. Wel wordt er dan aangeraden om voor verlijmd PVC te kiezen. Deze vloer is namelijk dunner waardoor betere geleiding ontstaat.

Voordeel PVC vloer

Een PVC vloer kent vele voordelen. Naast dat het bestand is tegen vocht en geschikt voor vloerverwarming en –verkoeling, is klik PVC ook nog eens mee te nemen bij een verhuizing. Het is gemakkelijk te demonteren en de vloer hoeft niet aangepast te worden. Ook heeft PVC weinig onderhoud nodig en is het kras- en stootbestendig.

appartementvloer

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!